Ingrediente
200 g fructe de pădure congelate, 3 linguri zahăr alb, 1 litru apă,  1 bol de gheață,  2 linguri de sare,  200 ml ulei rece, 10 g gelatină pudră,  200 g biscuiți digestivi, mărunțiți, 50 g unt topit, 250 g cremă de brânză, 2 linguri de miere
Dificultate: Redusa | Timp: 40 min
1 vot
Mod de preparare
Pregătim baia de gheață: într-un vas încăpător, punem restul de apă, sarea, gheața și într-un bol, punem uleiul rece; apoi așezăm bolul în baia de gheață și picurăm câte o picătură de sirop în uleiul rece. Acestea se vor solidifica în contact cu uleiul.
Mai departe, combinăm biscuiții mărunțiți cu untul topit și amestecăm bine, apoi punem primul strat de cheesecake în borcan, completând cu câteva fructe. Apoi mixam crema de brânză cu mierea și completăm borcanul. Decorăm cu "caviar" de fructe de pădure.