autor:

BakeUpArtist

» » , , Budinci, Dulciuri diverse, Prajituri

Cheesecake la borcan cu caviar de fructe de padure

Autor: BakeUpArtist (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 februarie 2017

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: BakeUpArtist (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 februarie 2017

Ingrediente
200 g fructe de pădure congelate, 3 linguri zahăr alb, 1 litru apă,  1 bol de gheață,  2 linguri de sare,  200 ml ulei rece, 10 g gelatină pudră,  200 g biscuiți digestivi, mărunțiți, 50 g unt topit, 250 g cremă de brânză, 2 linguri de miere

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

1 vot

Mod de preparare

Am început prin a face "caviarul" de fructe de pădure: am pus pe foc fructele, lăsând câteva pentru decor, împreună cu zahărul și cu 100 ml de apă și am lăsat să fiarbă la foc mic pentru aprox. 10 minute, amestecând frecvent. Când este gata, strecurăm fructele, vom folosi siropul. Între timp, am pus gelatina la hidratat în 50 ml de apă pentru 10 minute, apoi turnăm siropul fierbinte peste gelatină și amestecăm până se dizolvă complet. Apoi turnați într-un dozator de sos.



Pregătim baia de gheață: într-un vas încăpător, punem restul de apă, sarea, gheața și într-un bol, punem uleiul rece; apoi așezăm bolul în baia de gheață și picurăm câte o picătură de sirop în uleiul rece. Acestea se vor solidifica în contact cu uleiul.



Mai departe, combinăm biscuiții mărunțiți cu untul topit și amestecăm bine, apoi punem primul strat de cheesecake în borcan, completând cu câteva fructe. Apoi mixam crema de brânză cu mierea și completăm borcanul. Decorăm cu "caviar" de fructe de pădure.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake la borcan cu caviar de fructe de padure" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura cu branza feta

Prajitura cu branza feta

Se pregateste o tava de aragaz, se unge bine cu ulei de masline, se pregateste cuptorul la aragaz.

7 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Prajituri
Triunghiuri cu ciocolata si iaurt

Triunghiuri cu ciocolata si iaurt

Untul moale il frecam bine cu zaharul,pana devine ca o crema.Adaugam iaurtul si ciocolata topita,omogenizam. Faina

10 voturi    3 comentarii
1h
Prajituri

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

1 vot

Ingrediente

  • 200 g fructe de pădure congelate
  • 3 linguri zahăr alb
  • 1 litru apă
  •  1 bol de gheață
  •  2 linguri de sare
  •  200 ml ulei rece
  • 10 g gelatină pudră
  •  200 g biscuiți digestivi
  • mărunțiți
  • 50 g unt topit
  • 250 g cremă de brânză
  • 2 linguri de miere

Raporteaza reteta

Retete
de BakeUpArtist
Prajitura cu Mere si Crema Pufoasa de Mascarpone

Prajitura cu Mere si Crema Pufoasa de Mascarpone

Blat - Se recomandă ca ingredientele să fie reci, pentru ca aluatul să fie mai fraged și

6 voturi    0 comentarii
2h
Prajituri
Gutui coapte cu sirop de vin rosu

Gutui coapte cu sirop de vin rosu

- Gutuile se spală bine, se taie în sferturi sau pe jumătăți, în funcție de preferințe

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri pentru copii
Trufe de Ciocolata

Trufe de Ciocolata

- Tăiați ciocolata în bucăți mărunte; este recomandat să folosiți ciocolată de înaltă

0 voturi    0 comentarii
3h
Prajituri
Adauga reteta
Retete

din Prajituri

Samba cu crusta de nuci Samba cu crusta de nuci

Se dau biscuitii la robot, apoi se framanta cu untul si miezul de nuca maruntit. Se intinde in forma de tort, in strat uniform, presat

0 voturi    0 comentarii
99h 45 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu caise Prajitura cu caise

Se freaca galbenusurile cu zahar, pana se albesc si-si dubleaza volumul, se adauga ulei cate putin, apoi iaurtul, coaja de lamaie,faina

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Prajitura frantuzeasca