Faramitati bine biscuitii si amestecati cu untul topit. Intr-un castron amestecati branzeturile cu zaharul, ouale, faina in ploaie. Intr-o tava de preferat rotunda (care se deschide intr-o parte) ungeti-o cu unt topit, asezati pasta de biscuite, pe care o veti presa bine, dupa care turnati compozitia de branza.
Introduceti tava la cuptorul incins 180° timp de 25 min sau pina incepe sa se coloreze. Se poate servi cu o glazura de ciocolata deasupra sau de capsuni, etc dupa gustul fiecaruia.
Va asigur ca este delicioasa si ft rapida.
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii