Se separa galbenusurile de albusuri si se bat cu zaharul vanilata si 2/3 din zahar. Albusurile se bat cu 1/3 zahar. Separat se amesteca faina cu praful de copt. Se pun impreuna galbenusurile spuma cu albusurile si se amesteca cu faina, uleiul si mirodeniile. La final se pune nuca pisata si prajita in prealabil.
Se incalzeste cuptorul de la aragaz. Se ung tavile de chek si se tapeteaza cu faina. Se coace la foc mediu 25 min.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieIncearca aceasta reteta de legume cu sos de rosii la cuptor – un preparat sanatos, usor de facut, cu ingrediente simple si...
Legume cu sos de rosii la cuptor – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaReteta de salata de vinete cu maioneza. Salata de vinete cu maioneza reteta simpla si delicioasa. Cum se face salata de...
Salata de vinete cu maionezaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii