Se separa galbenusurile de albusuri si se bat cu zaharul vanilata si 2/3 din zahar. Albusurile se bat cu 1/3 zahar. Separat se amesteca faina cu praful de copt. Se pun impreuna galbenusurile spuma cu albusurile si se amesteca cu faina, uleiul si mirodeniile. La final se pune nuca pisata si prajita in prealabil.
Se incalzeste cuptorul de la aragaz. Se ung tavile de chek si se tapeteaza cu faina. Se coace la foc mediu 25 min.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii