Carnea se toaca. Intr-o cratita se caleste ceapa taiata marunt. Cand ceapa s-a calit se adauga si carnea tocata si se caleste pana isi schimba culoarea devenind din rosiatica albicioasa. Cand s-a racit acest amestec se pun 2 oua, sarea, piperul, cimbrul, mararul tocat marunt, usturoiul strivit, toate dupa gust. Intr-o tava dreptunghiulara in care se toarna un stratulet de ulei, se pune jumatate din compozitie si se intindem in strat uniform. Celelalte 3 oua, fierte in prealabil, se curata si se taie in jumatate. Se asaza in tava apoi se acopera cu restul de compozitie Dupa ce s-au aranjat marginile, se inteapa din loc in loc cu furculita sa se patrunda compozitia. Se da la cuptor cam 30 minute (pana se coace) ungand din cand in cand cu uleiul din tava.
Se lasa sa se raceasca bine si se taie felii care se pot pune pe un platou alaturi de alte aperitive .
Se poate servi si calda cu garnitura de cartofi prajiti, piure, natur, pilaf, varza calita

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii