Se pun ouăle întregi împreună cu zahărul într-un vas şi se bat cu telul foarte bine, până când se face o compoziţie omogenă.
Se adaugă treptat uleiul, coaja de lămâie, praful de copt stins cu zeamă de lămâie şi cele 2 pahare de făină. Se bat foarte bine până cand coca face multe băşicuţe.
Se pune coca astfel obţinută în 2 tăvi de chek unse cu unt sau acoperite cu hârtie de copt şi bagă la cuptor la foc potrivit. 15 minute nu se deschide uşa la cuptor. Se incearcă cu scobitoarea dacă este gata cam după 40 minute.
Cine vrea un desing mai deosebit pentru feliile de chek, atunci când toarnă coca în tăvi poate păstra o parte din ea, o amestecă cu o lingură de cacao până se înglobează bine cacao şi toarna coca astfel obţinută pe mijlocul celor 2 tăvi şi abia apoi pune chekurile la cuptor.
Poftă bună!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii