Se amesteca ouale intregi cu zaharul si se bat foarte bine cu mixarul pana se tripleaza(nu dureaza mult)
Se adauga zeama de lamaie si apa fiarta ,faina amestecata cu praful de copt,coaja rasa de lamaie si la sfarsit uleiul cate o lingura
Se imparte coca in 2 castroane si una se coloreaza cu cacao si se pune rom
Se tapeteaza o tava de cozonac cu ulei ,pesmet si faina si se toarna cu lingura alternativ:1 lingura coca alba,una coca maro si cand ajungeti la capatul tavii incepeti stratul al doilea cu cealalta culoare, astfel ca sa alterneze culoarea maro si culoarea alba.
Se coace in cuptorul bine incins la foc potrivit in cca 45-50 min
Este foarte usor si delicios!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii