Se amesteca ouale intregi cu zaharul si se bat foarte bine cu mixarul pana se tripleaza(nu dureaza mult)
Se adauga zeama de lamaie si apa fiarta ,faina amestecata cu praful de copt,coaja rasa de lamaie si la sfarsit uleiul cate o lingura
Se imparte coca in 2 castroane si una se coloreaza cu cacao si se pune rom
Se tapeteaza o tava de cozonac cu ulei ,pesmet si faina si se toarna cu lingura alternativ:1 lingura coca alba,una coca maro si cand ajungeti la capatul tavii incepeti stratul al doilea cu cealalta culoare, astfel ca sa alterneze culoarea maro si culoarea alba.
Se coace in cuptorul bine incins la foc potrivit in cca 45-50 min
Este foarte usor si delicios!
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii