autor:

Dachman Laura

» » , , , Aluaturi si Foietaje, Aperitive, Dulciuri diverse, Prajituri

Cherry jam Muffins

Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 februarie 2010

Ingrediente
70 gr unt, la temperatura camerei, 75 gr zahar, 90 gr faina, 1 lingurita praf de copt, un praf de sare, 2 oua, 1 plic zahar vanilat Bourbon, 6 lingurite gem de visine

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Incalzeste cuptorul la 190⁰C.
Intr-un vas amesteca faina cu praful de copt si sarea.Intr-un alt vas bate untul cu ambele feluri de zahar, apoi adauga ouale si amesteca.Adauga compozitia cu faina si amesteca putin, doar cat sa se incorporeze faina.
Intr-o tava de briose cu 6 locuri pune cate o lingura plina de aluat in fiecare loc.In centrul fiecarei briose pune cate o lingurita de gem de visine apoi acopera gemul cu cate o lingura de aluat ramas.Da briosele la copt 17-20 minute, pana cand au crescut si s-au rumenit.

http://lauradfood.blogspot.com/
Daca ti-a placut reteta noastra "Cherry jam Muffins" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura cu capsuni si bezea

Prajitura cu capsuni si bezea

Amestecam zaharul cu galbenusurile, adaugam untul,smantana si restul ingredientelor. Se obtine o

38 voturi    27 comentarii
1h
Prajituri
Prajitura mea de Halloween

Prajitura mea de Halloween

Incepem asa: pentru un blat folosim: 4 galbenusuri amestecate cu 4 linguri de zahar si 6 linguri

1 vot    1 comentariu
1h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii

  • Crystyna

    Crystyna (Chef de cuisine) , 16 februarie 2010

    F. gustos...

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 februarie 2010

    Arata tare bine...

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 70 gr unt
  • la temperatura camerei
  • 75 gr zahar
  • 90 gr faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • un praf de sare
  • 2 oua
  • 1 plic zahar vanilat Bourbon
  • 6 lingurite gem de visine

Raporteaza reteta

Retete
de Dachman Laura
Bagels

Bagels

Se amesteca faina cu sarea si drojdia, apoi se face o adancitura la mijloc.Intr-un castronas se amesteca

14 voturi    9 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Peste in stil mediteraneean

Peste in stil mediteraneean

Se incalzesc uleiul si vinul sau bulionul intr-o cratita, se adauga telina, usturoiul si ceapa si

20 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Marble Bundt Cake

Marble Bundt Cake

Incalzeste cuptorul la 150°, unge cu unt si da cu faina o tava pentru chec rotund.Bate cu mixerul

4 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri

Crystyna (Chef de cuisine)

F. gustos...

Retete

din Prajituri

Pandispan zebra cu nectarine Pandispan zebra cu nectarine

Bați albușurile spumă tare împreună cu zahărul și praful de sare ,apoi adaugi pe rând galbenusurile, mixând

3 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Strudel cu visine si zmeura Strudel cu visine si zmeura

Incepeti cu pregatirea umpluturii, ca sa aiba timp sa se raceasca. Visinele spalate, le curatati de codite, scoateti samburii. Zmeura

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Rudolf cupcakes