Se incalzeste cuptorul la 180 grade C.
Se încălzește cuptorul la 180 grade C. Biscuiți se macină cu ajutorul robotului de bucătărie sau într-un prosop și cu ajutorul sucitorul se zdrobesc, apoi se amesteca cu unul. Într-o tava se pune compoziția și se tapetează tava. Se da la cuptor pentru 7 min.
Între timp batem bine branza cu zaharul, adăugăm câte un ou pana le incorporam pe toate și turnam peste biscuiți. Se lasă la cuptor pentru 40 min. Când e gata, se lasă să se răcească, eu de obicei îl las în cuptor.
Între timp am încălzit frișca și am adăugat ciocolata rupta bucăți, am amestecat pana s-a topit, după care am turnat peste chessecake. Se dacă la frigider pentru min. 4 ore sau peste noapte. O bunătate!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii