Nu am mai pus zahar pentru ca ar fi fost mult prea dulce.
Biscuitii i-am macinat la robot sa fie cat mai fini si i-am amestecat cu untul topit. Am asezat amestecul pe fundul tavii (eu am avut una mica de tort) si am presat bine sa se aseze uniform.
Branza de vaci am lasat-o la scurs cam 1 ora. Eu asa procedez cu tipul acesta de branza caci uneori are zer mult. Pe langa faptul ca nu este fooartee fina acesta mai este un inconvenient cand se foloseste branza de vaci obisnuita.
Am mixat branza bine scursa cu ouale si dulce de leche. Compozitia am asezat-o peste blatul de biscuiti si a stat la cuptor pentru aproape o ora la foc mic.
Mentionez ca, inainte sa ma apuc de prajitura am preparat dulcele de leche din laptele condensat. Pe scurt : am dat cateva gauri in cutia cu lapte condenat pe care am asezat-o intr-o tava cu apa si am tinut-o la cuptor pentru 2 ore la 150 de grade (pana lichidul avea culoarea caramelului).
Am servit cu putina dulceata de capsuni.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii