Mixam galbenusurile cu zaharul pana isi dubleaza volumul si se deschide culoarea. Adaugam piureul de castane (congelat) dat prin razatoarea mica si amestecam pana la omogenizare. Incorporam cu ajutorul unei spatule, faina amestecata cu praful de copt si migdalele macinate. Aceasta compozitie o impartim intr-o forma tapetata cu hartiute speciale pentru muffins. Este bine sa folositi hartiute mai mici, nu foarte inalte (cum am facut eu cu prima portie :P) deoarece nu le veti putea insiropa. Introducem tava in cuptorul preincalzit circa 20-25 minute, pana trec testul cu scobitoarea . Le lasam la racit si pregatim “crema”.
Punem smantana pentru frisca pe foc, adaugam ciocolata rupta bucatele si amestecam pana se topeste ciocolata. Nu lasam sa fiarba, punem deoparte sa se racoreasca putin.
Muffinsii raciti ii insiropam bine in “crema” de ciocolata si presaram din belsug fulgi de ciocolata sau de zahar.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii