autor:

OANA

» » Prajituri

Chec

Autor: OANA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 24 februarie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: OANA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 24 februarie 2012

Ingrediente
5 oua, 5 linguri ulei, 10 linguri zahar, 10 linguri faina, mirodenii, 1 lingura cacao, praf de copt

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

1 vot

Mod de preparare

Se bat albusurile cu zaharul pana se face spuma, galbenusurile cu uleiul, apoi se amesteca impreuna.
Se adauga faina si se amesteca. Se pun mirodeniile.
Se separa o parte din aluat si se amesteca cu cacao, se ung tavile cu ulei si se tapeteaza cu faina. Se toarna 2 linguri de aluat alb, una cu cacao pana se umple tava la jumatate.
Se coace la foc potrivit.Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Chec ca la mama acasa

Chec ca la mama acasa

Se separa albusurile de galbenusuri. Galbenusurile se bat cu zaharul si cu un praf de sare. Se adauga

16 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Chec cu stafide si cacao

Chec cu stafide si cacao

Mod de preparare Se bat albusurile cu zaharul pana ce se obtine o spuma. Separat, se amesteca galbenusurile

28 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

1 vot

Ingrediente

  • 5 oua
  • 5 linguri ulei
  • 10 linguri zahar
  • 10 linguri faina
  • mirodenii
  • 1 lingura cacao
  • praf de copt

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
CONCURS CULINAR: Delicii culinare de vara
Retete

din Prajituri

Pandispan zebra cu nectarine Pandispan zebra cu nectarine

Bați albușurile spumă tare împreună cu zahărul și praful de sare ,apoi adaugi pe rând galbenusurile, mixând

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Strudel cu visine si zmeura Strudel cu visine si zmeura

Incepeti cu pregatirea umpluturii, ca sa aiba timp sa se raceasca. Visinele spalate, le curatati de codite, scoateti samburii. Zmeura

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Felie de lapte--Samy