autor:

OANA

» » Prajituri

Chec

Autor: OANA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 24 februarie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: OANA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 24 februarie 2012

Ingrediente
5 oua, 5 linguri ulei, 10 linguri zahar, 10 linguri faina, mirodenii, 1 lingura cacao, praf de copt

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

1 vot

Mod de preparare

Se bat albusurile cu zaharul pana se face spuma, galbenusurile cu uleiul, apoi se amesteca impreuna.
Se adauga faina si se amesteca. Se pun mirodeniile.
Se separa o parte din aluat si se amesteca cu cacao, se ung tavile cu ulei si se tapeteaza cu faina. Se toarna 2 linguri de aluat alb, una cu cacao pana se umple tava la jumatate.
Se coace la foc potrivit.Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
chec cu crema

chec cu crema

COMPOZITIA : se pun intr-un castron inalt albusul,galbenusul impreuna cu zaharul,se amesteca cu mixerul

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Torturi
Chec Tigru

Chec Tigru

Topim ciocolata amaruie cu jumatate din cantitatea de unt si lapte.Procedam intocmai si cu ciocolata

7 voturi    2 comentarii
1h
Prajituri

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

1 vot

Ingrediente

  • 5 oua
  • 5 linguri ulei
  • 10 linguri zahar
  • 10 linguri faina
  • mirodenii
  • 1 lingura cacao
  • praf de copt

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Chec marmorat Chec marmorat

Se separa albusurile de galbenusuri, punandu-se fiecare in cate un vas mare de mixer. Se bat albusurile spuma tare, se adauga zeama

0 voturi    0 comentarii
25 min
Dulciuri diverse
Dulce cu curmale Dulce cu curmale

Intr-o tigaie, punem la incalzit curmalele macinate cu zaharul si adaugam si margarina si lasam sa se topeasca impreuna pana devine

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu Kis-Mis