autor:

OANA

» » Prajituri

Chec

Autor: OANA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 24 februarie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: OANA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 24 februarie 2012

Ingrediente
5 oua, 5 linguri ulei, 10 linguri zahar, 10 linguri faina, mirodenii, 1 lingura cacao, praf de copt

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

1 vot

Mod de preparare

Se bat albusurile cu zaharul pana se face spuma, galbenusurile cu uleiul, apoi se amesteca impreuna.
Se adauga faina si se amesteca. Se pun mirodeniile.
Se separa o parte din aluat si se amesteca cu cacao, se ung tavile cu ulei si se tapeteaza cu faina. Se toarna 2 linguri de aluat alb, una cu cacao pana se umple tava la jumatate.
Se coace la foc potrivit.Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Chec cu ciocolata si dulceata de cirese negre

Chec cu ciocolata si dulceata de cirese negre

Intr-un castron, punem cacaoa si zaharul si turnam apa clocotita. Amestecam energic, apoi adaugam

17 voturi    11 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Chec cu piept de pui

Chec cu piept de pui

Pieptul de pui, fiert, l-am tăiat bucăţele mititele, mergea şi mai mic, dar...graba...

5 voturi    4 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

1 vot

Ingrediente

  • 5 oua
  • 5 linguri ulei
  • 10 linguri zahar
  • 10 linguri faina
  • mirodenii
  • 1 lingura cacao
  • praf de copt

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Spirale cu mere si stafide Spirale cu mere si stafide

Cernem faina intr-un castron (eu am framantat intr-o covata pe care am achizitionat-o anul acesta de la Targul Olarilor, si de care

1 vot    0 comentarii
3h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Poale-n brau Poale-n brau

Se fărâmă drojdia şi se dizolvă în puţin lapte călduţ cu zahărul, se adaugă apoi ouăle, restul de lapte, untul

5 voturi    1 comentariu
2h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Tiramisu