Chicken fingers. Taiem pieptul de pui in fasii subtiri. Intr-un bol, spargem cele doua oua, adaugam sare si piper dupa gust si le amestecam usor.
Taiem pieptul de pui in fasii subtiri.
Intr-un bol, spargem cele doua oua, adaugam sare si piper dupa gust si le amestecam usor.
Trecem fasiile de carne prin faina si apoi prin ouale batute.
Le punem intr-o tigaie, in uleiul incins, pana se rumenesc uniform. Ori, se coc la cuptor pentru copii.
Rebeca le prefera pentru pachetelul de la gradinita!
(Focul trebuie sa fie mediu, altfel se usuca excesiv).
Se servesc calde cu sos de usturoi (sau asa cum va place).
Pofta buna!
TIPS-URI
1.Se pot folosi si alte condimente: pudra de ardei iute, usturoi, boia dulce.
2.Fasiile de carne pot fi trecute prin fulgi de porumb.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii