Chicken fingers

Chicken fingers. Taiem pieptul de pui in fasii subtiri. Intr-un bol, spargem cele doua oua, adaugam sare si piper dupa gust si le amestecam usor.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Chicken fingers

Ingrediente

  • un piept de pui dezosat
  • 2 oua mari
  • 100 gr faina alba
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Taiem pieptul de pui in fasii subtiri.

Intr-un bol, spargem cele doua oua, adaugam sare si piper dupa gust si le amestecam usor.

Trecem fasiile de carne prin faina si apoi prin ouale batute.

Le punem intr-o tigaie, in uleiul incins, pana se rumenesc uniform. Ori, se coc la cuptor pentru copii.

Rebeca le prefera pentru pachetelul de la gradinita!

(Focul trebuie sa fie mediu, altfel se usuca excesiv).

Se servesc calde cu sos de usturoi (sau asa cum va place).

Pofta buna!

TIPS-URI

1.Se pot folosi si alte condimente: pudra de ardei iute, usturoi, boia dulce.

2.Fasiile de carne pot fi trecute prin fulgi de porumb.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Tort Diplomat
Zacusca picanta cu vinete

Zacusca picanta cu vinete

Zacusca picanta cu vinete
Dulceata de zmeura

Dulceata de zmeura

Dulceata de zmeura reteta simpla. Cum se face reteta de dulceata de zmeura fara conservanti.

Dulceata de zmeura