Chicken fingers. Taiem pieptul de pui in fasii subtiri. Intr-un bol, spargem cele doua oua, adaugam sare si piper dupa gust si le amestecam usor.
Taiem pieptul de pui in fasii subtiri.
Intr-un bol, spargem cele doua oua, adaugam sare si piper dupa gust si le amestecam usor.
Trecem fasiile de carne prin faina si apoi prin ouale batute.
Le punem intr-o tigaie, in uleiul incins, pana se rumenesc uniform. Ori, se coc la cuptor pentru copii.
Rebeca le prefera pentru pachetelul de la gradinita!
(Focul trebuie sa fie mediu, altfel se usuca excesiv).
Se servesc calde cu sos de usturoi (sau asa cum va place).
Pofta buna!
TIPS-URI
1.Se pot folosi si alte condimente: pudra de ardei iute, usturoi, boia dulce.
2.Fasiile de carne pot fi trecute prin fulgi de porumb.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii