Dovleceii se dau prin razatoare si se pun la scurs. Peste ei se pune telemeaua sfarmata cu furculita, mararul si patrunjelul tocat marunt, usturoiul pisat, sare, piper oul batut si pesmetul si o lingura de faina.Se amesteca toate bine.
Formam din compozitia rezultata formam chiftelute care le trecem prin faina.
In tava se aseaza hartie de copt se unge cu ulei si se pun chiftelutele se introduc in cuptorul incins la 180 C la treapta de jos cand s-au rumenit pe o parte se introrc. Se servesc cu sos de iaurt si usturoi.
Chiftele in aluat de bere. Pregatim chiftelutele amestecand carnea cu oul, ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, painea...
Chiftele in aluat de bereDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii