autor:

danutza

» » Aperitive

Chifle cu brânză la grătar

Autor: danutza (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 mai 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: danutza (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 mai 2011

Ingrediente
10 chifle(sau în funcţie de numărul persoanelor mâncăcioase), 300 gr.mozzarela, 100 gr.parmezan, busuioc(proaspăt)câteva frunze, o legătură de ceapă verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h

12 voturi

Mod de preparare

Chiflele se crestează adânc în cruce,se umplu cu brânzeturile amestecate cu ceapa şi busuiocul(este important să fie proaspăt,are altă aromă)dacă nu aveţi puneţi uscat în funcţie de cât vă doriţi să fie de aromat.
Am învelit chiflele astfel burduşite în folie de aluminiu şi le-am copt pe grătar,cam 5-7 min.pe fiecare parte.
Se servesc calde,alături de o bere rece!
Bon appetit!
Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle cu brânză la grătar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
smantana cu branza si mamaliguta

smantana cu branza si mamaliguta

se prepara o mamaliguta moale.branza se poate prepara astfel:500 g lapte gras batut fiert 5 minute

1 vot    11 comentarii
20 min
Aperitive cu brinza
Clătite cu brânză și mărar gratinate

Clătite cu brânză și mărar gratinate

Începem cu prepararea clătitelor. Batem bine cele 2 ouă cu mixerul. Adăugăm laptele, făina,

24 voturi    7 comentarii
2h
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • marta gabriela abdelhafiz

    marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 22 mai 2011

    ingenioasa reteta

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 18 mai 2011

    Yumi,yumi, ce bine arata...

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 17 mai 2011

    Foarte practica reteta si apetisanta!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

12 voturi

Ingrediente

  • 10 chifle(sau în funcţie de numărul persoanelor mâncăcioase)
  • 300 gr.mozzarela
  • 100 gr.parmezan
  • busuioc(proaspăt)câteva frunze
  • o legătură de ceapă verde

Raporteaza reteta

Retete
de danutza
Placinta cu spanac si branza

Placinta cu spanac si branza

Se framanta un aluat din ingredientele pt foi,se lasă la crescut si se imparte în două. Se intinde

1 vot    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Orez cu legume

Orez cu legume

Se incinge o cantitate mică de ulei într-o tigaie (de preferinţă tip wok), se prajesc usor cuisoarele

7 voturi    0 comentarii
30 min
Retete vegetariene
Salată rapidă de dovlecei

Salată rapidă de dovlecei

Dovleceii se spală,se curăţă de coajă,se taie în două şi se scobesc de miez(de aceea se pot

10 voturi    1 comentariu
35 min
Salate de legume

marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)

ingenioasa reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Tarta sarata cu branza si prosciutto