autor:

danutza

» » Aperitive

Chifle cu brânză la grătar

Autor: danutza (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 mai 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: danutza (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 mai 2011

Ingrediente
10 chifle(sau în funcţie de numărul persoanelor mâncăcioase), 300 gr.mozzarela, 100 gr.parmezan, busuioc(proaspăt)câteva frunze, o legătură de ceapă verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h

13 voturi

Mod de preparare

Chiflele se crestează adânc în cruce,se umplu cu brânzeturile amestecate cu ceapa şi busuiocul(este important să fie proaspăt,are altă aromă)dacă nu aveţi puneţi uscat în funcţie de cât vă doriţi să fie de aromat.
Am învelit chiflele astfel burduşite în folie de aluminiu şi le-am copt pe grătar,cam 5-7 min.pe fiecare parte.
Se servesc calde,alături de o bere rece!
Bon appetit!
Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle cu brânză la grătar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Spalam spanacul.si apoi il oparim in apa fiarta cu sare.Scurgem de apa , lasam sa se raceasca apoi

5 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Buletele de cascaval la cuptor se fac conform retetei clasice,doar un pic mai mari ca dimensiune.Dupa

4 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei

Slow Cooker 3.5L Red

- 32 %
219.99 lei
149.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii

  • marta gabriela abdelhafiz

    marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 22 mai 2011

    ingenioasa reteta

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 18 mai 2011

    Yumi,yumi, ce bine arata...

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 17 mai 2011

    Foarte practica reteta si apetisanta!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

13 voturi

Ingrediente

  • 10 chifle(sau în funcţie de numărul persoanelor mâncăcioase)
  • 300 gr.mozzarela
  • 100 gr.parmezan
  • busuioc(proaspăt)câteva frunze
  • o legătură de ceapă verde

Raporteaza reteta

Retete
de danutza
Placinta cu spanac si branza

Placinta cu spanac si branza

Se framanta un aluat din ingredientele pt foi,se lasă la crescut si se imparte în două. Se intinde

1 vot    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Orez cu legume

Orez cu legume

Se incinge o cantitate mică de ulei într-o tigaie (de preferinţă tip wok), se prajesc usor cuisoarele

7 voturi    0 comentarii
30 min
Retete vegetariene
Salată rapidă de dovlecei

Salată rapidă de dovlecei

Dovleceii se spală,se curăţă de coajă,se taie în două şi se scobesc de miez(de aceea se pot

10 voturi    1 comentariu
35 min
Salate de legume

marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)

ingenioasa reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Pachetele de branza feta la gratar