Chiflele se crestează adânc în cruce,se umplu cu brânzeturile amestecate cu ceapa şi busuiocul(este important să fie proaspăt,are altă aromă)dacă nu aveţi puneţi uscat în funcţie de cât vă doriţi să fie de aromat.
Am învelit chiflele astfel burduşite în folie de aluminiu şi le-am copt pe grătar,cam 5-7 min.pe fiecare parte.
Se servesc calde,alături de o bere rece!
Bon appetit!
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatPrajitura cu foi de napolitana si crema de cacao. Un desert fara coacere, usor de facut, perfect pentru orice ocazie....
Prajitura cu foi de napolitana si crema de cacao . Un desert fara coacere, delicios si usor de facutDescopera o reteta rapida, economica si delicioasa de tocanita simpla de vinete. Perfecta pentru o masa sanatoasa, aceasta...
Tocanita simpla de vinete. Reteta rapida, economica si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii