autor:

autor

» » Aperitive

Chifle umplute cu brinza

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
8 chifle, 150 gr. unt, 200 gr. brinza de oi, 1 ou, ¼ pahar smintina, 1 pahar lapte, sare, 1 lingurita marar tocat

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se taie chiflele in jumatate si se inmoaie in lapte astfel ca sa patrunda laptele si in coaja. Brinza rasa se amesteca cu oul, sarea si mararul tocat. Peste cele opt jumatati de chifle inmuiate se asaza o lingura din pasta de brinza si se acopera cu celelalte opt jumatati. Untul se imparte in 16 bucati egale. Se asaza cite o bucatica de unt pe tava, peste ea o chifla umpluta, iar peste chifla inca o bucatica de unt. Dupa ce s-au asezat toate chiflele in tava, se toarna peste fiecare cite o lingurita de smintina. Se dau la cuptor, lasind sa se rumeneasca.
Se servesc imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle umplute cu brinza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Dovleac copt pentru aperitiv sau garnitura

Dovleac copt pentru aperitiv sau garnitura

Feliile sau rondelele de dovleac se aseaza in tava ,se condimenteaza dupa gust.Se introduce tava

7 voturi    3 comentarii
25 min
Aperitive cu brinza
Empanada de queso (de branza)

Empanada de queso (de branza)

Se intinde o foaie de foetaj pe hartia de bucatarie pusa in tava.Se pune un strat de cas razalit

7 voturi    7 comentarii
25 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 8 chifle
  • 150 gr. unt
  • 200 gr. brinza de oi
  • 1 ou
  • ¼ pahar smintina
  • 1 pahar lapte
  • sare
  • 1 lingurita marar tocat

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

101 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Cocorada si pita de pe valea Salautei