Se taie la fiecare chifla cite un capac, se scoate miezul si se pune într-un vas. Miezul de la chifle se amesteca cu pasta de ficat, din conserva sau obtinuta din ficat fiert si trecut prin masina de tocat. Se adauga ouale batute cu untul si verdeata tocata marunt si piper dupa gust. Se umplu chiflele cu aceasta compozitie si se coc la cuptor. Din compozitia de oua si unt se opreste o parte pentru a se unge capacele deasupra. Cind sint bine gratinate se scot din cuptor si se servesc calde.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii