Se taie la fiecare chifla cite un capac, se scoate miezul si se pune într-un vas. Miezul de la chifle se amesteca cu pasta de ficat, din conserva sau obtinuta din ficat fiert si trecut prin masina de tocat. Se adauga ouale batute cu untul si verdeata tocata marunt si piper dupa gust. Se umplu chiflele cu aceasta compozitie si se coc la cuptor. Din compozitia de oua si unt se opreste o parte pentru a se unge capacele deasupra. Cind sint bine gratinate se scot din cuptor si se servesc calde.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii