autor:

Fara foto

» » Aperitive

Chifle umplute cu pasta de ficat

Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 mai 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 mai 2005

Ingrediente
Pentru 5 portii: 10 chifle, 200 g pate de ficat, 100 g unt, 2 oua, 1 legatura marar, piper dupa gust.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se taie la fiecare chifla cite un capac, se scoate miezul si se pune într-un vas. Miezul de la chifle se amesteca cu pasta de ficat, din conserva sau obtinuta din ficat fiert si trecut prin masina de tocat. Se adauga ouale batute cu untul si verdeata tocata marunt si piper dupa gust. Se umplu chiflele cu aceasta compozitie si se coc la cuptor. Din compozitia de oua si unt se opreste o parte pentru a se unge capacele deasupra. Cind sint bine gratinate se scot din cuptor si se servesc calde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle umplute cu pasta de ficat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Drob de Craciun

Drob de Craciun

Ficatul se pune la fiert intr-un vas cu apa, atata cat sa il acopere.Cand incepe sa fiarba si sa

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Placinta cu carne

Placinta cu carne

Aceasta placinta delicioasa este inspirata din reteta d-nei Laura Laurentiu pe care dumneaei a intitulat-o

5 voturi    1 comentariu
1h 15 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • Pentru 5 portii: 10 chifle
  • 200 g pate de ficat
  • 100 g unt
  • 2 oua
  • 1 legatura marar
  • piper dupa gust.

Raporteaza reteta

Retete
de Dana Cernat
Supa de ciuperci

Supa de ciuperci

Intr-o cratita mare, sotati in unt ciupercile si ceapa pana se fragezesc, adaugati cubul Knorr.

22 voturi    16 comentarii
30 min
Supe de legume
Pui Hawaii

Pui Hawaii

Preincalziti cuptorul la 175 de grade C. Amestecati faina, sarea si piperul intr-o punga de plastic.

24 voturi    16 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Pachetele de vara