autor:

autor

» » Aperitive

Chifle umplute cu pate

    Reteta postata pe: 15 aprilie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 15 aprilie 2005

Ingrediente
4 chifle., 50 g unt, 100 g pate, piper pisat, o legatura de marar.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se taie la fiecare chifla cite un capac.
Se scoate miezul si se pune intr-un castron unde se amesteca cu pateu, ou si cu unt.
Se adauga piper pisat si marar dupa gust.
Se umplu chiflele cu aceasta compozitie si se coc la cuptor 15 minute la foc moderat.
Se servesc calde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle umplute cu pate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Salata arici

Salata arici

Se pune pieptul de pui la fiert impreuna cu morcovul, telina si patrunjelul. Cand sunt aproape gata

6 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Salata boeuf

Salata boeuf

Se fierbe carnea cu sare si dupa ce o spumuiti adaugati cartofii si morcovii.Intre timp pregatiti

2 voturi    0 comentarii
2h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 4 chifle.
  • 50 g unt
  • 100 g pate
  • piper pisat
  • o legatura de marar.

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

101 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Croque monsieur dietetic