autor:

Fara foto

» » Aperitive

Chiftele

Autor: Mariana Moraru (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 02 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mariana Moraru (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 02 iunie 2008

Ingrediente
500 g ceafa de porc, 3 catei de usturoi, 3 linguri pesmet, 2 cartofi mari, 3 oua, patrunjel tocat marunt, sare,

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Cartofii se fierb in coaja si apoi se curata.
Carnea se da prin masina de tocat.
Intr-un castron se pune carnea tocata,usturoiul dat pe razatoarea mica, cartofii sfarmati sau dati pe razatoare,pesmetul ,condimentele si oale si patrunjelul.
Se framanta bine cu mana.
Cu mana umezita in apa se fac chiftelute care apoi se prajesc in ulei incins.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Chiftele de dovlecei

Chiftele de dovlecei

Dovlecelul,spalat,se rade pe razatoarea cu gauri mari;se presara cu 1/4 lingurita de sare si se

21 voturi    8 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Chiftele

Chiftele

Se taie ceapa marunt, care se adauga peste carnea tocata, cartoful se da pe razatoare si usturoiul

21 voturi    6 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 500 g ceafa de porc
  • 3 catei de usturoi
  • 3 linguri pesmet
  • 2 cartofi mari
  • 3 oua
  • patrunjel tocat marunt
  • sare,

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Aripioare in crusta crocanta cu sos dulce picant