autor:

Fara foto

» » Aperitive

Chiftele

Autor: Mariana Moraru (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 02 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mariana Moraru (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 02 iunie 2008

Ingrediente
500 g ceafa de porc, 3 catei de usturoi, 3 linguri pesmet, 2 cartofi mari, 3 oua, patrunjel tocat marunt, sare,

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Cartofii se fierb in coaja si apoi se curata.
Carnea se da prin masina de tocat.
Intr-un castron se pune carnea tocata,usturoiul dat pe razatoarea mica, cartofii sfarmati sau dati pe razatoare,pesmetul ,condimentele si oale si patrunjelul.
Se framanta bine cu mana.
Cu mana umezita in apa se fac chiftelute care apoi se prajesc in ulei incins.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Chiftele de pui

Chiftele de pui

Am tocat cu robotul carnea de pui si am amestecat-o cu usturoiul zdrobit, 2 oua, sare, piper, oregano

2 voturi    2 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Chiftele de ton si salsa de porumb

Chiftele de ton si salsa de porumb

Se scurge tonul, se pune intr-un castron, se adauga painea stoarsa, ceapa tocata marunt si morcovul

0 voturi    0 comentarii
45 min
RioMare

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 500 g ceafa de porc
  • 3 catei de usturoi
  • 3 linguri pesmet
  • 2 cartofi mari
  • 3 oua
  • patrunjel tocat marunt
  • sare,

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Drob de pui in aluat de foietaj