Chiftele

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g ceafa de porc
  • 3 catei de usturoi
  • 3 linguri pesmet
  • 2 cartofi mari
  • 3 oua
  • patrunjel tocat marunt
  • sare,piper,boia

Mod de preparare

Cartofii se fierb in coaja si apoi se curata.

Carnea se da prin masina de tocat.

Intr-un castron se pune carnea tocata,usturoiul dat pe razatoarea mica, cartofii sfarmati sau dati pe razatoare,pesmetul ,condimentele si oale si patrunjelul.

Se framanta bine cu mana.

Cu mana umezita in apa se fac chiftelute care apoi se prajesc in ulei incins.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de post cu mousse de ciocolata

Tort de post cu mousse de ciocolata

Tort de post cu mousse de ciocolata
Saramura de crap

Saramura de crap

Saramura de crap
Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi

Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi

Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor