Reteta postata pe: 02 iulie 2008
Ingrediente
25o g carne porc, 250 g carne vaca, 1 ceapa, 3 catei usturoi, 2 oua, 1 cartof, patrunjel,marar,piper,sare,nucsoara, ulei pt prajit
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Se taie carnea, se toaca. Ceapa, cartoful si usturoiul se toaca si ele.
Se amesteca carnea cu zarzavatul, condimentele, ouale, se modeleaza chiftelele si se prajesc in ulei.
Daca ti-a placut reteta noastra "chiftele" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Eu chiftelele le fac asa: punem carnea intr`un bol adaugam oul ceapa tocata marunt , morcovul si
Spalam ghebele apoi le punem la fiert ca sa iese sarea din ele. Schimbam apa o data in timpul fierberii.
Dupa
3 voturi
0 comentarii
1h 10 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
maria mihalache (Chef de cuisine) , 20 octombrie 2009
Eu adaug si putina apa minerala ca sa fie mai pufoase.......
valentina ionita (Chef de cuisine) , 20 octombrie 2009
Bune,bune,super bune...
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 26 martie 2009
As sugera o felie doua de paine, fara cartof.Cartoful sa fie la garnitura
yotutut , 07 noiembrie 2008
+ putin morcov razalit(stors de suc), si putina faiana de malai, 2 linguritze de bulion..
Sidy (Chef de cuisine) , 03 iulie 2008
Daca pui si o feliuta de piine inmuiata si stoarsa, in combinatie cu cartoful, face ca sa fie mai pufoase chiftelele...