autor:

silviana maftei

» » Aperitive

chiftele

Autor: silviana maftei (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: silviana maftei (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 iulie 2008

Ingrediente
25o g carne porc, 250 g carne vaca, 1 ceapa, 3 catei usturoi, 2 oua, 1 cartof, patrunjel,marar,piper,sare,nucsoara, ulei pt prajit

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

20 voturi

Mod de preparare

Se taie carnea, se toaca. Ceapa, cartoful si usturoiul se toaca si ele.
Se amesteca carnea cu zarzavatul, condimentele, ouale, se modeleaza chiftelele si se prajesc in ulei.
Daca ti-a placut reteta noastra "chiftele" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Chiftele in sos

Chiftele in sos

Eu chiftelele le fac asa: punem carnea intr`un bol adaugam oul ceapa tocata marunt , morcovul si

3 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive cu carne
Chiftele de cartofi cu bureti

Chiftele de cartofi cu bureti

Spalam ghebele apoi le punem la fiert ca sa iese sarea din ele. Schimbam apa o data in timpul fierberii. Dupa

3 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2013

    Delicioase, le ador! Ale mele sunt cu menta si sos racoros.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 06 mai 2010

    Si eu fac tot din carne amestec. Nu pun nucsoara, in rest aceesi reteta o folosesc.

  • Czompa

    Czompa (Chef de cuisine) , 20 octombrie 2009

    Eu folosesc pesmet la chiftele si cartof nu. Fiecare are propria reteta, adaptata dupa gustul fiecaruia. Oricum sunt foarte bune ca aperitiv!

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 20 octombrie 2009

      Eu adaug si putina apa minerala ca sa fie mai pufoase.......

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 20 octombrie 2009

      Bune,bune,super bune...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 26 martie 2009

      As sugera o felie doua de paine, fara cartof.Cartoful sa fie la garnitura

    • yotutut , 07 noiembrie 2008

      + putin morcov razalit(stors de suc), si putina faiana de malai, 2 linguritze de bulion..

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 03 iulie 2008

      Daca pui si o feliuta de piine inmuiata si stoarsa, in combinatie cu cartoful, face ca sa fie mai pufoase chiftelele...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

20 voturi

Ingrediente

  • 25o g carne porc
  • 250 g carne vaca
  • 1 ceapa
  • 3 catei usturoi
  • 2 oua
  • 1 cartof
  • patrunjel,marar,piper,sare,nucsoara
  • ulei pt prajit

Raporteaza reteta

Retete
de silviana maftei
Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii intr-un vas de 10-12 litri de plastic sau de sticla se pun florile de soc,zaharul,apa

85 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Sucuri si compoturi de fructe
Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide

Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide

-se separa albusurile de galbenuri si se pun in doua vase de aprox 1,5 litri -albusurile cu zaharul

68 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
cremsnit cu stafide

cremsnit cu stafide

aluatul pt foi ouale, uleiul,smintina,se amesteca se pune atita faina cit sa rezulte un aluat

12 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Delicioase, le ador! Ale mele sunt cu menta si sos racoros.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Clatite cu piept de pui si ciuperci