autor:

COPILOU

» » Aperitive

Chiftele

Autor: COPILOU (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 16 septembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: COPILOU (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 16 septembrie 2010

Ingrediente
500g carne tocata de porc, o ceapa, un cartof, 3 felii de paine, 2 oua, usturoi un catel, piper, marar, busuioc, patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 1h

22 voturi

Mod de preparare

Se taie ceapa marunt, care se adauga peste carnea tocata, cartoful se da pe razatoare si usturoiul de asemenea.
Se inmoaie painea in apa se marunteste si se adauga peste carne. Peste aceasta compozietie se pun 2 oua si condimentele amestecandu-se bine.
Din aceasta compozitie se formeaza chiftele care se prajesc in ulei incins.
Chiftele se scot pe servetel pentru a se absoarbe grasimea.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Chiftele picante

Chiftele picante

Se trece prin masina de tocat carnea si odata cu ea ceapa si usturoiul. Se adauga apoi ouale

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive cu carne
Chiftele

Chiftele

Peste carnea tocata am adaugat ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, mararul si patrunjelul tocate

8 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Ioana Marcela Zanescu , 27 noiembrie 2015

    eu in loc de piine pun pesmet si sint extraordinare !

  • Fara foto

    Coman Lenuta , 26 noiembrie 2015

    nu poti sa pui pesmet

  • Fara foto

    Florentina Gabriela Lungu , 21 iulie 2014

    si in loc de a fi prajite eu le pun pe hartie de copt in cuptorul incins la 200 Grade Celsius

    • Fara foto

      Teodorescu Cornelia , 20 iulie 2014

      Eu de mult timp pun morcov ras in chiftele, de cand fiica mea era mica si, ca si acum, nu prea manca morcov ( o pacaleam, recunosc, in acest fel). De asemenea, puneam - si pun si acum - verdeata (cand am la indemana) sau, iarna, pun cimbru. Ies foarte bune si pufoase chiar si fara a stoarce zeama morcovului si cartofului, pentru ca nu mai adaugi sau pui mai putina apa in carnea tocata. Te pup si va urez "pofta buna"!

    • Fara foto

      Manuela Liliana Lascu , 20 iulie 2014

      şi cartof şi pâine e cam mult, in loc de pâine încercaţi cu un morcov dat pe răzătoarea fină şi stors de zeamă, le dă o consistenţă aerată

    • Fara foto

      Marius Emanuela Lupascu , 26 iulie 2013

      se poate pune in loc de cartof gris?

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

22 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de COPILOU
Pui pe sticla by copilou

Pui pe sticla by copilou

Aveti nevoie de o sticla de 500ml in care se va pune uleiul, vinul si apa pana se umple sticla. Se

6 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Fripturi
piept de pui cu sos de smantana si ciuperci by copilou

piept de pui cu sos de smantana si ciuperci by copilou

Se taie pieptul de pui in bucatele mai mici, se condimenteaza si se prajeste pe intr-o tigaie bine

10 voturi    2 comentarii
30 min
Sosuri
Pulpe de pui cu legume by copilou

Pulpe de pui cu legume by copilou

Se spala bine pulpele, apoi se taie partea superioara de cea inferioara si se condimenteaza bine. Rosia,

6 voturi    3 comentarii
1h
Fripturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval

Crenvurstii se cresteaza pe o latura, dar nu pana la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180

1 vot    0 comentarii
20 min
Aperitive
Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Snitele marinate cu lamaie si usturoi(reteta portugheza)