Se taie ceapa marunt, care se adauga peste carnea tocata, cartoful se da pe razatoare si usturoiul de asemenea.
Se inmoaie painea in apa se marunteste si se adauga peste carne. Peste aceasta compozietie se pun 2 oua si condimentele amestecandu-se bine.
Din aceasta compozitie se formeaza chiftele care se prajesc in ulei incins.
Chiftele se scot pe servetel pentru a se absoarbe grasimea.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii