autor:

COPILOU

» » Aperitive

Chiftele

Autor: COPILOU (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 16 septembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: COPILOU (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 16 septembrie 2010

Ingrediente
500g carne tocata de porc, o ceapa, un cartof, 3 felii de paine, 2 oua, usturoi un catel, piper, marar, busuioc, patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 1h

21 voturi

Mod de preparare

Se taie ceapa marunt, care se adauga peste carnea tocata, cartoful se da pe razatoare si usturoiul de asemenea.
Se inmoaie painea in apa se marunteste si se adauga peste carne. Peste aceasta compozietie se pun 2 oua si condimentele amestecandu-se bine.
Din aceasta compozitie se formeaza chiftele care se prajesc in ulei incins.
Chiftele se scot pe servetel pentru a se absoarbe grasimea.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Chiftele de fasole

Chiftele de fasole

1. Spalam fasolea si o punem la inmuiat in apa, 8 ore (eu am lasat-o peste noapte). 2. O spalam

22 voturi    4 comentarii
30 min
Retete de post
Chiftele in sos de vin rosu

Chiftele in sos de vin rosu

Se face un amestec din carnea tocata, carnea pt carnati, ou, patrunjel, condimente pt. carne si

2 voturi    4 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Ioana Marcela Zanescu , 27 noiembrie 2015

    eu in loc de piine pun pesmet si sint extraordinare !

  • Fara foto

    Coman Lenuta , 26 noiembrie 2015

    nu poti sa pui pesmet

  • Fara foto

    Florentina Gabriela Lungu , 21 iulie 2014

    si in loc de a fi prajite eu le pun pe hartie de copt in cuptorul incins la 200 Grade Celsius

    • Fara foto

      Teodorescu Cornelia , 20 iulie 2014

      Eu de mult timp pun morcov ras in chiftele, de cand fiica mea era mica si, ca si acum, nu prea manca morcov ( o pacaleam, recunosc, in acest fel). De asemenea, puneam - si pun si acum - verdeata (cand am la indemana) sau, iarna, pun cimbru. Ies foarte bune si pufoase chiar si fara a stoarce zeama morcovului si cartofului, pentru ca nu mai adaugi sau pui mai putina apa in carnea tocata. Te pup si va urez "pofta buna"!

    • Fara foto

      Manuela Liliana Lascu , 20 iulie 2014

      şi cartof şi pâine e cam mult, in loc de pâine încercaţi cu un morcov dat pe răzătoarea fină şi stors de zeamă, le dă o consistenţă aerată

    • Fara foto

      Marius Emanuela Lupascu , 26 iulie 2013

      se poate pune in loc de cartof gris?

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

21 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de COPILOU
Pui pe sticla by copilou

Pui pe sticla by copilou

Aveti nevoie de o sticla de 500ml in care se va pune uleiul, vinul si apa pana se umple sticla. Se

6 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Fripturi
piept de pui cu sos de smantana si ciuperci by copilou

piept de pui cu sos de smantana si ciuperci by copilou

Se taie pieptul de pui in bucatele mai mici, se condimenteaza si se prajeste pe intr-o tigaie bine

10 voturi    2 comentarii
30 min
Sosuri
Pulpe de pui cu legume by copilou

Pulpe de pui cu legume by copilou

Se spala bine pulpele, apoi se taie partea superioara de cea inferioara si se condimenteaza bine. Rosia,

6 voturi    3 comentarii
1h
Fripturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Chek aperitiv ,,MOZAIC''