Se taie marunt ceapa si usturoiul.Se rad cartofii,telina si morcovii fierti.Se toaca verdeturile.Se amesteca toate ingredientele cu granulele de soia stoarse de apa in prealabil.Se adauga sare,piper si vegeta dupa gust,impreuna cu 2 linguri de faina.Se modeleaza chiftele care se trec prin faina,apoi se prajesc in ulei incins.Se scot pe servetele de hartie absorbante.Se servesc simple cu mustar,sau cu cartofi piure si salata de rosii si ceapa.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii