autor:

Fara foto

» » Aperitive

Chiftele de cartofi

Autor: Miu Mariana (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 28 octombrie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Miu Mariana (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 28 octombrie 2006

Ingrediente
2 - 3 oua, 3 - 4 cartofi, 100 gr. branza, , Sos: 2 linguri bulion, 50 ml. apa, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

16 voturi

Mod de preparare

Se bat ouale. Se rade branza in ou, pe razatoarea mica. Cartofii se curata, se spala, dupa care se dau pe razatoare mica si se storc bine de amidon. La sfarsit se adauga in ou. Oul se prajeste in ulei la foc mare, sub forma de chiftelute.
Pentru sos se amesteca: bulionul, apa, sarea si piperul.
Chiftelele se servesc impreuna cu sosul preperat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Frigarui cu cartofi prajiti, chiftele de zucchine si sos

Frigarui cu cartofi prajiti, chiftele de zucchine si sos

Incepem cu carnea, pe care o vom lasa la marinat, cateva ore. Asadar carnea de vita o taiem bucatele,

2 voturi    1 comentariu
3h
Retete la gratar
Chiftele cu cartofi si branza dulce

Chiftele cu cartofi si branza dulce

Cartofii se fierb 20-30 minute in coaja,se scot din apa,se racesc putin si se curata de pielita; Se

19 voturi    7 comentarii
30 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    georgiana , 22 ianuarie 2010

    nu se rade branza in ou...ca nu ai cum:)) poate peste ou ;)

Dificultate

Redusa

Timp

1h

16 voturi

Ingrediente

  • 2 - 3 oua
  • 3 - 4 cartofi
  • 100 gr. branza
  • Sos: 2 linguri bulion
  • 50 ml. apa
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Fara foto

georgiana

nu se rade branza in ou...ca nu ai cum:)) poate peste ou ;)

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Bulete de parmezan Bulete de parmezan

Albusul il bati cu furculita pana cand devine o spuma lejera. Adaugi parmezanul si framanti usor cu mana. In functie de cat de mare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
slanina fiarta