Reteta postata pe: 28 octombrie 2006
Ingrediente
2 - 3 oua, 3 - 4 cartofi, 100 gr. branza, , Sos: 2 linguri bulion, 50 ml. apa, sare, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Se bat ouale. Se rade branza in ou, pe razatoarea mica. Cartofii se curata, se spala, dupa care se dau pe razatoare mica si se storc bine de amidon. La sfarsit se adauga in ou. Oul se prajeste in ulei la foc mare, sub forma de chiftelute.
Pentru sos se amesteca: bulionul, apa, sarea si piperul.
Chiftelele se servesc impreuna cu sosul preperat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de cartofi" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Spalam ghebele apoi le punem la fiert ca sa iese sarea din ele. Schimbam apa o data in timpul fierberii.
Dupa
3 voturi
0 comentarii
1h 10 min
Pt inceput soia se pune la inmuiat in apa calduta timp de o ora, iar intre timp curatam cartofi si
19 voturi
8 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
georgiana , 22 ianuarie 2010
nu se rade branza in ou...ca nu ai cum:)) poate peste ou ;)