Se bat ouale. Se rade branza in ou, pe razatoarea mica. Cartofii se curata, se spala, dupa care se dau pe razatoare mica si se storc bine de amidon. La sfarsit se adauga in ou. Oul se prajeste in ulei la foc mare, sub forma de chiftelute.
Pentru sos se amesteca: bulionul, apa, sarea si piperul.
Chiftelele se servesc impreuna cu sosul preperat.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii