Reteta de chiftele de cartofi cu branza. Chiftele de cartofi cu branza reteta simpla. Retete de chiftele de cartofi.
Aceasta reteta de chiftele de cartofi cu branza este una dintre cele mai simple si gustoase. Ingredientele sunt la indemana tuturor, iar rezulatatul gustos si satios.
Se fierb cartofii in coaja, se curata, apoi se paseaza ca pentru piure. Se amesteca cu ouale, faina si branza. Se condimenteaza dupa gust.
* Daca doriti, puteti pune si marar sau patrunjel proaspat.
Se framanta pana se omogenizeaza bine compozitia. Se formeaza bilute care se prajesc in ulei incins. Se scot pe hartie absorbanta.
Incercati si voi reteta de chiftele de cartofi cu branza, sunt delicioase atat calde cat si reci. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii