autor:

Ioana Dreghiciu

» » , Aperitive, Aperitive

Crochete de cartofi cu branza

Autor: Ioana Dreghiciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iunie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ioana Dreghiciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iunie 2013

Ingrediente
500 grame cartofi, 150 grame brânză rasă, 2 gălbenușuri, 2 linguri făină, sare , 1 ou, 3-4 linguri pesmet, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Se curăță și se fierb cartofii ca pentru piure. Se scurg și se zdrobesc, apoi se lasă puțin la răcit. Se adaugă brânza, gălbenușurile și 1 lingură de făină. Se fac biluțe din aluat, sau se dă forma lunguiață (vezi poza). În trei farfurii se pregătește făina, oul se bate (putem adăuga și albușurile rămase de la cele două gălbenușuri folosite la aluat) și pesmetul. Se dau crochetele prin făină, apoi prin ou, iar mai pe urmă prin pesmet.Se prăjesc în ulei încins până când capătă o culoare maro-aurie. Se scot și se lasă pe un prosop de hârtie la scurs.Se servesc cu orice fel de legume.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crochete de cartofi cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Chec cu ciuperci

Chec cu ciuperci

Taiem ceapa marunt, zdrobim usturoiul, maruntim frunzele de praz si calim totul intr-o tigaie cu

20 voturi    9 comentarii
1h 40 min
Aperitive
Briose cu cartofi

Briose cu cartofi

Se fierb cartofii. Se face un piure cu lapte si unt, se adauga patrunjelul si tarhonul tocate, se

7 voturi    3 comentarii
50 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 15 %
289.99 lei
246.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Ani Stredie Culinar , 11 iunie 2013

    Interesante si cred ca si foarte bune preparatele.

  • Fara foto

    Haine Firma , 08 iunie 2013

    Clik pe poza si Like la pagina haine firma.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • 500 grame cartofi
  • 150 grame brânză rasă
  • 2 gălbenușuri
  • 2 linguri făină
  • sare 
  • 1 ou
  • 3-4 linguri pesmet
  • ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Ioana Dreghiciu
Supă de vară

Supă de vară

Se călesc în puțin ulei morcovii, pătrunjelul, țelina și păstârnacul tăiate mărunt. Se

1 vot    0 comentarii
1h
Supe de legume
Gem de mere

Gem de mere

Se curăță merele și se dau prin răzătoarea mare. Se pune zahărul deasupra și se lasă două

1 vot    0 comentarii
3h 30 min
Conserve si muraturi
Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata

Încălzim cuptorul la 180 grade. Punem hârtie de copt într-o tavă 15/25 cm. Fierbem niște apă

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Humus reţetă Humus reţetă

Se alege nautul si se lasa la inmuiat in apa calda 24 de ore.Se scurege de apa si se cojesc boabele prin frecare in palme. (.Eu am observat

6 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive
Humus reţetă