autor:

Anonim

» » Aperitive

Chiftele de cartofi cu carne

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2008

Ingrediente
carne de porc, ulei, ceapa, faina, cartofi, sare, piper, marar verde, oua

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa se inabusa in 25 ml de ulei si 50 ml de apa. Se amesteca cu carnea tocata, faina, oua, cartofi pasati fin, sare si marar verde. Se modeleaza chiftelele, care se coc la cuptor in ulei incins.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de cartofi cu carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Carnati afumati

Carnati afumati

Se toaca carnea,se piseaza usturoiul,se taie marunt ardeiul iute. Se face urmatorul amestec:carne

1 vot    0 comentarii
2h 45 min
Aperitive cu carne
Pate de ficat de pui

Pate de ficat de pui

Ficatelul se curata foarte bine de pielite si de fiere , se spala si se pune la fiert. Ficatul trebuie

0 voturi    4 comentarii
50 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Andreea Constantina Manciu

    Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2009

    Eu adaug paine inmuiata.Voi incerca si aceasta reteta cu cartofi, cred ca sunt delicioase chiftelutele.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Andreea Constantina Manciu

Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)

Eu adaug paine inmuiata.Voi incerca si aceasta reteta cu cartofi, cred ca sunt delicioase chiftelutele.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Rulada mozaic