1. Se calesc ciupercile tocate cu ceapa tocata.
2. Se amesteca cu legumele zdrobite cu furculita, usturoiul dat pe razatoare, oul crud, condimente si pesmet, ca sa devina compozitia mai vartoasa.
3. Se formeaza chiftelute cu mainile ude si se dau prin faina.
4. Se prajesc in uleiul incins (am folosit ulei de palmier cu 0 colesterol, care nu miroase a prajeala iar chiftelutele vor fi mai crocante si mai gustoase pentru ca nu absorb grasime).
Se servesc cu sos marinat, salata, hrean, muraturi.
Pofta buna.
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii