Ingrediente
Pentru 4 persoane ai nevoie de:, 1 conopida mai mare (1 kg), , 400 g smantana, , 2 oua, , 100 g parmezan ras, , pesmet, , sare, piper, , ulei de floarea soarelui
Dificultate: Redusa | Timp: 40 min
3 voturi
Mod de preparare
Sfaturi: putem inlocui conopida cu broccoli, sau putem sa amestecam cele doua, obtinand un surplus de arome si o cromatica foarte apetisanta.
Recomandari: daca serviti calde chiftelele de conopida, sa le asociati cu o salata de sfecla rosie cu hrean sau un sos de maioneza picant. In cazul in care oferiti aceste delicii reci, va recomand un sos tartar (cu castraveti murati) sau clasicul tsatsiki.
Sugestii: pentru a da un aer aristocrat, dupa ce formati chiftelele, nu le treceti prin pesmet, ci prin seminte de susan sau arahide prajite si pisate.
Ady (Chef de cuisine) , 11 iulie 2011
Tatiana draga, gustul sublim este oferit de parmezan!!! Daca folosesti cascaval normal, iti sugerez sa pui niste nucsoara, pentru a aroma "banala" conopida! Sau, o alta varianta, este cu cascaval afumat!!!
tatiana (Chef de cuisine) , 09 iulie 2011
Reteta interesanta, prezentare buna, explicita, gustul ??????, suntem curiosi !?.
Ady (Chef de cuisine) , 07 iulie 2011
Draga Constanta si Teo, dincolo de valoarea nutritiva si fibrele atat de benefice ale conopidei, doream sa aduc ceva diversitate in meniul, din pacate, atat de standardizat al romanului... Draga Licuta, nu doar esteticul conteaza! Principalul mesaj este transmis cu deosebire de aromele care se intrepatrund si de sentimentul de satietate dupa doar cateva imbucaturi...
constanta proca (Chef de cuisine) , 07 iulie 2011
O papica foarte sanatoasa si buna.
TeoBucatar (Chef de cuisine) , 07 iulie 2011
Tare buna si sanatoasa e conopida!
Licuta Marin (Chef de cuisine) , 07 iulie 2011
Arata grozav!!!...