autor:

valentina ionita

» » , Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

CHIFTELE DE DOVLECEI-APERITIV

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 24 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 24 martie 2009

Ingrediente
2 dovlecei potriviti, 1-2 cepe, usturoi, piper,, 1-2 legaturi marar, o legatura patrunjel, 2-3 oua, faina, pesmet, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

33 voturi

Mod de preparare

Dovleceii se spala, se curata,si se dau pe razatoarea mica,se amesteca cu sare si se storc bine de surplusul de zeama.Se adauga ceapa tocata , usturoiul zdrobit,verdeata tocata marunt,ouale, faina si pesmet cat sa se ingroase ,sa se poata forma chiftele .Se potrivesc de sare,piper , condimente. Se tine cam o ora compozitia la rece inainte de preparare.Se formeaza chiftele, se dau prin faina amestecata cu pesmet si se prajesc in ulei incins la foc potrivit pe ambele parti.Le puteti modela si rotunde gen gogosele. Dupa ce se prajesc se scot pe hartie absorbanta pentru a elimina surplusul de grasime.
Daca ti-a placut reteta noastra "CHIFTELE DE DOVLECEI-APERITIV" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Chiftelute din dovlecei cu branza

Chiftelute din dovlecei cu branza

Dovleceii se curata de coaja si se rad pe razatoarea mare,la fel cartoful si ceapa. Usturoiul

10 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Gyros la cuptor

Gyros la cuptor

Pentru aceasta mancare plina de aroma si cu putine calorii :P trebuie sa le multumesc furnicutilor

2 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 17 iulie 2012

    Multumesc mult Lucia...

  • Lucia

    Lucia (Chef de cuisine) , 17 iulie 2012

    Foarte gustoase!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 iulie 2011

    Ma bucur ca ti-au placut Stefana...

    • Stefana

      Stefana (Chef de cuisine) , 06 iulie 2011

      Foarte buneeee!!!!!!!!!!!!!!! Am facut ieri si azi....... nu mai sunt.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 august 2010

      Multumesc mult si va asigur ca sunt delicioase...

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 04 august 2010

      Cred ca sunt o bunatate !

    • Fara foto

      cely , 24 martie 2009

      O sa incerc si eu reteta, Cred ca sunt foarte bune.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

33 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de valentina ionita
Rulada din omleta

Rulada din omleta

Fiecare omleta se face din 2 oua .Se bat cele 2 oua cu putin piper ,condimente, se amesteca cu putin

48 voturi    4 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Mucenici  de post la cuptor

Mucenici de post la cuptor

Din faina,drojdie,sare,zahar,margarina,ulei,apa minerala se framanta un aluat potrivit,nu foarte

95 voturi    32 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Mucenici dobrogeni de post  fierti cu zeama si multa nuca

Mucenici dobrogeni de post fierti cu zeama si multa nuca

La 250 g mucenici se pun cam 2,5l apa la fiert. Se da apa in clocot cu zahar sau miere dupa gust,

74 voturi    17 comentarii
25 min
Retete de post

valentina ionita (Chef de cuisine)

Multumesc mult Lucia...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Placinta cu carne Placinta cu carne

Se pune faina intr-un vas, peste faina se pune praful de copt, praful de sare si se omogenizeaza. Se adauga untul la temperatura camerei,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Pui Puttanesca Pui Puttanesca

Condimentam carnea cu sare si piper. O prajim in tigaia cu ulei incins pana cand este facuta aproape de tot. Scoatem carnea si o pastram

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Pui Vanatoresc (Cacciatore)
Black Friday Oster Romania
Black Friday Oster Romania