Se curata dovlecelul de coaja,se spala bine,se curata de semintele din mijloc si se da pe razatoarea mare,se sareaza si se lasa 10-15 minute la scurs.Intr-un castron se rade cascavalul pe razatoarea mare,iar morcovul pe cea mica,punem sare si piper si adaugam oul batut bine,se amesteca si se adauga dovlecelul scurs bine,punem si faina,putin marara si cateva frunze de patrunjel tocate marunt,iar cu o lingura formam chiftelute pe care le punem intr-o tigaie wok cu putin ulei.Se prajesc pe ambele parti si se servesc reci sau calde cu mujdei de usturoi

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii