Se curata dovlecelul de coaja,se spala bine,se curata de semintele din mijloc si se da pe razatoarea mare,se sareaza si se lasa 10-15 minute la scurs.Intr-un castron se rade cascavalul pe razatoarea mare,iar morcovul pe cea mica,punem sare si piper si adaugam oul batut bine,se amesteca si se adauga dovlecelul scurs bine,punem si faina,putin marara si cateva frunze de patrunjel tocate marunt,iar cu o lingura formam chiftelute pe care le punem intr-o tigaie wok cu putin ulei.Se prajesc pe ambele parti si se servesc reci sau calde cu mujdei de usturoi

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii