autor:

Fara foto

» » Aperitive

Chiftele de legume

Autor: Doina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Doina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 mai 2009

Ingrediente
2 morcovi,, 2 radacini patrunjel,, o telina,, o ceapa,, un praz,, 2-3 cartofi,, doua linguri faina (40 g),, doua oua,, doua linguri de cascaval ras,, sare, piper.

Dificultate: Medie Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se fierb cartofii si se curata. Se spala si se fierb morcovii, patrunjelul, telina si prazul.
Dupa racire se dau toate prin masina de tocat, se adauga faina, ouale, cascavalul ras, sarea si piperul.
Se fac chiftelute care se dau prin faina si pesmet si se prajesc in ulei fierbinte
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Chiftele de soia cu legume

Chiftele de soia cu legume

Apa se pune la fiert, iar cand incepe sa clocoteasca, se pune peste soia, care a fost pusa intr-un

12 voturi    13 comentarii
40 min
Retete de post
Chiftele de legume cu ciuperci

Chiftele de legume cu ciuperci

Cartofii, morcovii, radacina de patrunjel si telina se curata, se spala si se fierb, intregi, in

3 voturi    5 comentarii
50 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 23 septembrie 2009

    Imi plac foarte mult ,o sa incerc si reteta ta...

Dificultate

Medie

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

Imi plac foarte mult ,o sa incerc si reteta ta...

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Salata de vinete cu leurda si maioneza