autor:

jenetfox

» » Aperitive

CHIFTELE DE LINTE

Autor: jenetfox (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 15 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: jenetfox (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 15 martie 2009

Ingrediente
200gr linte,2 felii de paine uscata,100gr cascaval(sau 50gr cascaval+50gr parmezan),sare,boia de ardei(optional iute),origano,1 ou,pesmet fin.

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

8 voturi

Mod de preparare

Se fierbe lintea bine in apa sarata.(Se poate fierbe in oala sub presiune,cu apa cat sa ocopere,15 minute de cand incepe sa fluiere)Se pune in mixer lintea se adauga painea inmuiata in apa si stoarsa,cascavalul(50gr taiat cubulete,50gr ras),putin pesmet,boia,origano,sare daca e nevoie se mixeaza la viteza mica sa nu devina prea cremoasa compozitia,se adauga oul lasand apoi putin sa se odihneasca.Se formeaza chiftelutele si se dau prin pesmet.Se prajesc in ulei incins pana se auresc.
Daca ti-a placut reteta noastra "CHIFTELE DE LINTE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Checuri-aperitiv cu fasole, ardei copti, branza topita si carnati

Checuri-aperitiv cu fasole, ardei copti, branza topita si carnati

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Carnatii se frig intregi la tigaie. Intr-un castron

2 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Pimientos del Pais (Ardei prajiti dulci)

Pimientos del Pais (Ardei prajiti dulci)

Se spala si se usuca bine ardeii. Se face o cruce in varful ardeilor cu ajutorul unui cutit. Aceasta

1 vot    4 comentarii
20 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

8 voturi

Ingrediente

  • 200gr linte,2 felii de paine uscata,100gr cascaval(sau 50gr cascaval+50gr parmezan),sare,boia de ardei(optional iute),origano,1 ou,pesmet fin.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Pateuri cu ciuperci