Se pune laptele la fiert cu unt 300 de grame si brinza rasa apoi cind fierbe se pune malai se amesteca tare, se face o face o mamaliga tare se pune pe un tocator, se lasa sa raceasca si se intinde cu facaletul si se taie cu pafarul forme rotunde. Se rumeneste in ulei incins pe ambele partii. Se maninca cu dulceata de coacaze sau zahar ca desert. sau la mincare de mazare.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii