Intr-o craticioasa se pune orezul la fiert , ceapa se toaca marunt si se caleste in putin ulei.Cartoful se curata de coaja si se pune la fiert si el separat.Ciupercile se taie mai marunt .Cand a fiert orezul se amesteca intr-un castron mai mare impreuna cu ceapa calita cu ciupercile , cartoful se paseaza la fel ca la piure si se amesteca cu celelalte ingrediente.se toaca patrunjelul si mararul se aduga in compozitie si ele amestecand sarea , piperul si usturoiul zdrobit (asta pentru cine doreste sa puna si usturoi).
Compozitia iese putin moale , pentru ca sa se lege se adauga faina pentru s se lega mai bine.
Se formeaza chiftelute si se prajesc in ulei bine incins .
Se servesc simple cu salata , reci sau calde fiecare cum doreste, sau se mai servesc cu piure de cartofi, amestec de legume mexicane etc.Sunt extraordinar de gustoase , eu chiar acum mai am vreo 2 buc in castronel si ...sunt si de post.....dar sunt grozave.
Deocamdata eu nu am poze la preparat dar cu prima ocazie am sa le adaug alaturi de reteta.
Va doresc Pofta buna si sper sa fiti incantati e reteta mea

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii