Intr-o craticioasa se pune orezul la fiert , ceapa se toaca marunt si se caleste in putin ulei.Cartoful se curata de coaja si se pune la fiert si el separat.Ciupercile se taie mai marunt .Cand a fiert orezul se amesteca intr-un castron mai mare impreuna cu ceapa calita cu ciupercile , cartoful se paseaza la fel ca la piure si se amesteca cu celelalte ingrediente.se toaca patrunjelul si mararul se aduga in compozitie si ele amestecand sarea , piperul si usturoiul zdrobit (asta pentru cine doreste sa puna si usturoi).
Compozitia iese putin moale , pentru ca sa se lege se adauga faina pentru s se lega mai bine.
Se formeaza chiftelute si se prajesc in ulei bine incins .
Se servesc simple cu salata , reci sau calde fiecare cum doreste, sau se mai servesc cu piure de cartofi, amestec de legume mexicane etc.Sunt extraordinar de gustoase , eu chiar acum mai am vreo 2 buc in castronel si ...sunt si de post.....dar sunt grozave.
Deocamdata eu nu am poze la preparat dar cu prima ocazie am sa le adaug alaturi de reteta.
Va doresc Pofta buna si sper sa fiti incantati e reteta mea

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii