Autor:
alina (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 03 noiembrie 2013
Ingrediente
500 g carne tocata de porc, 1 morcov, 1 cartof, 2 ciuperci, 1 ceapa, 6 catei de usturoi, 1/2 legatura de marar, 1 ou, 1-2 linguri de faina, 1 lingura ulei, sare, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 25 min
Mod de preparare
Cartoful curatat si spalat il dam pe razatoarea mare, il scurgem de zeama si il punem peste carne. Morcovul il dam pe razatoarea mare, iar ceapa si cateii de usturoi pe razatoarea mica, ciupercile le taiem marunt. Peste carne si legume adaugam oul, uleiul, mararul taiat marunt, sare si piper dupa gust. Amestecam toate ingredientele si adaugam putina faina daca este prea moale. Formam chiftele rotunde si le prajim in ulei incins. Cand sunt gata le scoatem pe o farfuri pe care am pus servetele de hartie pentru a absorbi surplusul de ulei.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de porc cu legume" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l
47 voturi
9 comentarii
2h 30 min
Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.
1 vot
0 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate