Cartoful curatat si spalat il dam pe razatoarea mare, il scurgem de zeama si il punem peste carne. Morcovul il dam pe razatoarea mare, iar ceapa si cateii de usturoi pe razatoarea mica, ciupercile le taiem marunt. Peste carne si legume adaugam oul, uleiul, mararul taiat marunt, sare si piper dupa gust. Amestecam toate ingredientele si adaugam putina faina daca este prea moale. Formam chiftele rotunde si le prajim in ulei incins. Cand sunt gata le scoatem pe o farfuri pe care am pus servetele de hartie pentru a absorbi surplusul de ulei.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii