autor:

Fara foto

» » Retete de post

Chiftele de post

Autor: jeni (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 12 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: jeni (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 12 martie 2009

Ingrediente
-o punga cu soia (granule), 2 cartofi (potriviti), o ceapa, o capatana de usturoi (mare), 1-2linguri ulei, o legatura de marar, pesmet, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

Se pun la fiert granulele de soia in 2 litri de apa si se fierb 30 min. Apoi, se curata cartoful si se rade pe razatoarea mica, dupa care se stoarce bine si se pune peste soia ce in prealabil a fost fiarta si scursa, la fel se procedeaza si cu ceapa (dar pe razatoarea mare), se toaca mararul, se piseaza usturoiul si se amesteca totul, dupa care se adauga uleiul si grisul. Se pune dupa gust sare si piper. Se fac chiftelutele si se tavalesc prin pesmet si se pun la prajit. Va doresc pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de post" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Chiftele din dovlecei de post

Chiftele din dovlecei de post

Spalam dovleceii ii curatam si ii dam pe razatoarea cu ochiuri mari. Ii lasam 10-15 minute sa stea

5 voturi    16 comentarii
45 min
Retete de post
Piersici de post

Piersici de post

Se amesteca apa cu zaharul, uleiul, amoniacul stins in otet, sarea, dupa care se adauga faina, esenta

15 voturi    18 comentarii
2h 30 min
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 iulie 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • -o punga cu soia (granule)
  • 2 cartofi (potriviti)
  • o ceapa
  • o capatana de usturoi (mare)
  • 1-2linguri ulei
  • o legatura de marar
  • pesmet
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Placinta cu dovleac Placinta cu dovleac

Aluatul: Se pun toate ingredientele intr-un castron, se incorporeaza faina cat cuprinde si amestecam bine sa nu se mai lipeasca de

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Briose cu ciocolata (GlutenFree) Briose cu ciocolata (GlutenFree)

Mod de preparare: 1. Încălzește cuptorul la 180 grade Celsius. 2. Într-un vas pune făina fără gluten, bicarbonatul,

1 vot    0 comentarii
1h
Delicii de post de la bloggeri
Negresa de post