Se pun la fiert granulele de soia in 2 litri de apa si se fierb 30 min. Apoi, se curata cartoful si se rade pe razatoarea mica, dupa care se stoarce bine si se pune peste soia ce in prealabil a fost fiarta si scursa, la fel se procedeaza si cu ceapa (dar pe razatoarea mare), se toaca mararul, se piseaza usturoiul si se amesteca totul, dupa care se adauga uleiul si grisul. Se pune dupa gust sare si piper. Se fac chiftelutele si se tavalesc prin pesmet si se pun la prajit. Va doresc pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii