autor:

Fara foto

» » Retete de post

Chiftele de post

Autor: jeni (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 12 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: jeni (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 12 martie 2009

Ingrediente
-o punga cu soia (granule), 2 cartofi (potriviti), o ceapa, o capatana de usturoi (mare), 1-2linguri ulei, o legatura de marar, pesmet, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

Se pun la fiert granulele de soia in 2 litri de apa si se fierb 30 min. Apoi, se curata cartoful si se rade pe razatoarea mica, dupa care se stoarce bine si se pune peste soia ce in prealabil a fost fiarta si scursa, la fel se procedeaza si cu ceapa (dar pe razatoarea mare), se toaca mararul, se piseaza usturoiul si se amesteca totul, dupa care se adauga uleiul si grisul. Se pune dupa gust sare si piper. Se fac chiftelutele si se tavalesc prin pesmet si se pun la prajit. Va doresc pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de post" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Chiftele din dovlecei de post

Chiftele din dovlecei de post

Spalam dovleceii ii curatam si ii dam pe razatoarea cu ochiuri mari. Ii lasam 10-15 minute sa stea

21 voturi    17 comentarii
45 min
Retete de post
Shake aromat de banane cu iaurt din soia si scortisoara

Shake aromat de banane cu iaurt din soia si scortisoara

Se mixeaza bananele cu blenderul. Se amesteca cu zeama de lamaie, mierea, apa minerala si iaurtul

1 vot    0 comentarii
15 min
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 iulie 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • -o punga cu soia (granule)
  • 2 cartofi (potriviti)
  • o ceapa
  • o capatana de usturoi (mare)
  • 1-2linguri ulei
  • o legatura de marar
  • pesmet
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Tocana de galbiori Tocana de galbiori

Se curata ceapa, se toaca si se pune la prajit cu putin ulei. Cand ceapa este translucida, se adauga gogosarul taiat fideluta si se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Saramura de macrou Saramura de macrou

Peştii se eviscerează, dar se lasă cu tot cu cap. Se ung cu puţin ulei, se presară cu sare şi piper din belşug şi se pun

2 voturi    0 comentarii
1h
Retete de post
Lipii (de post)