Apa se pune la fiert, iar cand incepe sa clocoteasca, se pune peste soia, care a fost pusa intr-un bol.
Se lasa soia sa se umfle si sa se raceasca. Dupa care se stoarce bine de apa.
Peste soia, se rad morcovii, cateii de usturoi, ardeiul galben si ceapa.
Se sezoneaza cu sare, piper si marar, dupa gust. Dupa care se pun oul si faina. Se amesteca bine.
Din compozitie, se formeaza, chiftele.
Se pune o tigaie, cu ulei la foc, iar cand acesta incepe sa sfaraie, se pun chiftelutele.
Se prajesc pe ambele partile. Prajite, se scot, intr-un bol, in care ati pus hartie de bucatarie si se lasa la racit.
Pofta buna!
Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii