Vinetele coapte, scurse de zeama le toci marunt impreuna cu painea inmuiata o clipa in apa rece si stoarsa bine imediat.
La tocatura adaugi ceapa rasa fin sau taiata marunt, calita un minut cu 2 linguri de ulei, oul, usturoiul tocat, faina, o jumate lingurita de sare,mararul ,piper si amesteci bine toate.
Se da o forma rotunda sau turtita de chiftea.
Se infierbanta tigaia cu ulei si se rumeneste chiftelele pe ambele parti.
Se serveste chiftelele fierbinti ,cu branza telemea/ cascaval/rosii sau suc de rosii; fieacre dupa preferinta lui.
Pofta Buna!!!
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii