Speli bine salata si o pui la fiert 5-10 minute, apoi o strecori bine si o tai marunt. Amesteci salata cu branza, ouale, pesmetul, sarea, piperul, usturoiul pisat, parunjelul si mararul tocat. Din compozitie formati chiftelute pe care le treci prin faina si le prajesti in ulei. Se scot pe servete de hartie ca sa se elimine surplusul de ulei.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii