autor:

Anonim

» » Aperitive

chiftele din carne

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
carne, ceapa, usturoi, oua, cartofi, faina, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se toaca in roboot carnea, ceapa si usturoiul. Compozitia obtinuta se amesteca cu oua, cartofii rasi sau paine, patrunjel verde, sare, piper si se omogenizeaza. Folosind faina se modeleaza chiftelele, de forma rotunda sau plata. Se rumenesc in ulei incins.
Daca ti-a placut reteta noastra "chiftele din carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Chiftele din carne de porc

Chiftele din carne de porc

Ideale pentru o masa de duminica, alaturi de cei dragi, chiftelele sunt usor de facut si pot fi luate

7 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
CHIFTELE DIN CARNE MARINATE

CHIFTELE DIN CARNE MARINATE

Sosul se prepara dintr-o lingura de digesta praf desfacuta in putina apa calduta,frunzele de dafin,putin

30 voturi    7 comentarii
10 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 30 iunie 2009

    Eu adaug putin cartof,morcov,paine inmuiata in lapte sau in apa,marar tocat.

  • Andreea Constantina Manciu

    Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2009

    La chiftelute adaug paine inmuiata si marar.Voi atasa o poza la reteta dvs.

  • Andreea Constantina Manciu

    Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 31 martie 2009

    Eu pun si marar la chiftele, le da un gust asa de bun.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • carne
  • ceapa
  • usturoi
  • oua
  • cartofi
  • faina
  • ulei

Raporteaza reteta

valentina ionita (Chef de cuisine)

Eu adaug putin cartof,morcov,paine inmuiata in lapte sau in apa,marar tocat.

Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Drob