autor:

Anonim

» » Aperitive

chiftele din carne

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
carne, ceapa, usturoi, oua, cartofi, faina, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se toaca in roboot carnea, ceapa si usturoiul. Compozitia obtinuta se amesteca cu oua, cartofii rasi sau paine, patrunjel verde, sare, piper si se omogenizeaza. Folosind faina se modeleaza chiftelele, de forma rotunda sau plata. Se rumenesc in ulei incins.
Daca ti-a placut reteta noastra "chiftele din carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Chiftele din carne prajite sau coapte la cuptor

Chiftele din carne prajite sau coapte la cuptor

Asezati carnea tocata intr-un lighenus,adaugati ceapa tocata,usturoiul zdrobit,verdeata tocata,painea

129 voturi    28 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Chiftele la cuptor din carne tocata de pui

Chiftele la cuptor din carne tocata de pui

Dam cartofii, telina si morcovii pe razatoarea mica, tocam patrunjelul marunt, ardeiul gras si ceapa. Curatam

1 vot    1 comentariu
45 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 30 iunie 2009

    Eu adaug putin cartof,morcov,paine inmuiata in lapte sau in apa,marar tocat.

  • Andreea Constantina Manciu

    Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2009

    La chiftelute adaug paine inmuiata si marar.Voi atasa o poza la reteta dvs.

  • Andreea Constantina Manciu

    Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 31 martie 2009

    Eu pun si marar la chiftele, le da un gust asa de bun.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

valentina ionita (Chef de cuisine)

Eu adaug putin cartof,morcov,paine inmuiata in lapte sau in apa,marar tocat.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Snitele de pui crocante