autor:

burdulea maria elena

» » Aperitive

CHIFTELE DIN CARNE DE PASARE

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 aprilie 2009

Ingrediente
Aceste chiftelute se pot servi de catre copii sau persoane care nu consuma carne de porc., 300 g piept de pui sau gaina macinat, 50 g ceapa razuita pe razatoarea cu gauri mici, 100 g miez paine muiat in apa rece si stors bine, patrunjel verde tocat marunt, sare, piper dupa gust, 1 ou, cativa catei de usturoi-optional, ulei.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Intrun vas, amestecam bine ingredientele de mai sus, le framantam cu putere. Formam chiftelute mici, pe care le dam prin faina si le prajim in ulei incins. Se servesc ca aperitiv, calde sau reci.
Daca ti-a placut reteta noastra "CHIFTELE DIN CARNE DE PASARE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 07 iunie 2010

    Multumesc!

  • Manolovici Eugen

    Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 06 iunie 2010

    Felicitari pentru ca ai adus in atentie asa o reteta gustoasa !

  • burdulea maria elena , 18 septembrie 2009

    Ma pregatesc sa fac si eu la cuptor, sa incerc si aceata varianta.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 17 septembrie 2009

      Bune! La cuptor sunt mai dietetice si nici nu lasa liros de prajeala in bucatarie, dar parca sunt mai gustoase prajite in tigaie.Crocante.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 14 septembrie 2009

      Si mie imi plac,sunt mai usoare.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2009

      Multumesc mult de sugestii Sidy!

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2009

      Ier foarte bune din carne de pui ! Eu le mai fac din carne de curcan si le coc un cuptor...fara ulei !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

7 voturi

Ingrediente

  • Aceste chiftelute se pot servi de catre copii sau persoane care nu consuma carne de porc.
  • 300 g piept de pui sau gaina macinat
  • 50 g ceapa razuita pe razatoarea cu gauri mici
  • 100 g miez paine muiat in apa rece si stors bine
  • patrunjel verde tocat marunt
  • sare
  • piper dupa gust
  • 1 ou
  • cativa catei de usturoi-optional
  • ulei.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

15 voturi    22 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

13 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Multumesc!

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Rulada din piept de pui