autor:

burdulea maria elena

» » Aperitive

CHIFTELE DIN CARNE DE PASARE

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 aprilie 2009

Ingrediente
Aceste chiftelute se pot servi de catre copii sau persoane care nu consuma carne de porc., 300 g piept de pui sau gaina macinat, 50 g ceapa razuita pe razatoarea cu gauri mici, 100 g miez paine muiat in apa rece si stors bine, patrunjel verde tocat marunt, sare, piper dupa gust, 1 ou, cativa catei de usturoi-optional, ulei.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Intrun vas, amestecam bine ingredientele de mai sus, le framantam cu putere. Formam chiftelute mici, pe care le dam prin faina si le prajim in ulei incins. Se servesc ca aperitiv, calde sau reci.
Daca ti-a placut reteta noastra "CHIFTELE DIN CARNE DE PASARE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Arancini di riso cu piept de pui

Arancini di riso cu piept de pui

Se spala orezul si se pune la fiert asezonat cu sare si piper si sofran Cand orezul este gatit se

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Rulada sarata

Rulada sarata

Se intinde foaia de foietaj (se mai opresc cateva fasiute pentru a o \"lega\"),se rade cascavalul

18 voturi    38 comentarii
30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 07 iunie 2010

    Multumesc!

  • Manolovici Eugen

    Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 06 iunie 2010

    Felicitari pentru ca ai adus in atentie asa o reteta gustoasa !

  • Fara foto

    burdulea maria elena , 18 septembrie 2009

    Ma pregatesc sa fac si eu la cuptor, sa incerc si aceata varianta.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 17 septembrie 2009

      Bune! La cuptor sunt mai dietetice si nici nu lasa liros de prajeala in bucatarie, dar parca sunt mai gustoase prajite in tigaie.Crocante.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 14 septembrie 2009

      Si mie imi plac,sunt mai usoare.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2009

      Multumesc mult de sugestii Sidy!

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2009

      Ier foarte bune din carne de pui ! Eu le mai fac din carne de curcan si le coc un cuptor...fara ulei !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

7 voturi

Ingrediente

  • Aceste chiftelute se pot servi de catre copii sau persoane care nu consuma carne de porc.
  • 300 g piept de pui sau gaina macinat
  • 50 g ceapa razuita pe razatoarea cu gauri mici
  • 100 g miez paine muiat in apa rece si stors bine
  • patrunjel verde tocat marunt
  • sare
  • piper dupa gust
  • 1 ou
  • cativa catei de usturoi-optional
  • ulei.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

15 voturi    22 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

13 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Multumesc!

Adauga reteta
Adauga articol
CONCURS CULINAR: Delicii culinare de vara
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Suberek