autor:

Anonim

» » Aperitive

Chiftele din carne de porc

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2008

Ingrediente
carne de porc, cartofi, paine alba, ulei, ceapa, faina, oua, usturoi, patrunjel verde, piper, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

40 voturi

Mod de preparare

Se toaca in robot carnea, ceapa si usturoiul. Compozitia obtinuta se amesteca cu oua, cartofi rasi, patrunjel verde, sare si piper si se omogenizeaza. Folosind faina se modeleaza chiftele, de forma rotunda sau plata.


Se rumenesc in ulei incins.
-->
Retete
Alte retete din Aperitive

Chiftele din carne de porc

Ideale pentru o masa de duminica, alaturi de cei dragi, chiftelele sunt usor de facut si pot fi luate

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive

Cosulete cu legume si ceapa rosie

1Se prepara din faina amestecata cu margarina sau untul moale,sare si oul batut,un aluat omogen care

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    elena , 20 iulie 2009

    Superrr ciorba, o sa mai fac, gustoasa de numai numai .

Dificultate

Redusa

Timp

1h

40 voturi

Ingrediente

  • carne de porc
  • cartofi
  • paine alba
  • ulei
  • ceapa
  • faina
  • oua
  • usturoi
  • patrunjel verde
  • piper
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Anonim

salata in aspic

Salata de pasare se monteaza pe platou si se acopera cu aspic. Se serveste rece cu decor din frunze

6 voturi    5 comentarii
30 min
Aperitive

sarmale in foi de vita

Ceapa se inabusa in ulei cu 100 ml de apa. Se adauga sare,arpacas , 150 ml de apa si se continua

1 vot    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Piept de porc inabusit

Carnea se inabusa in ulei si 50 ml de apa, la cuptor. Dupa inabusire se condimenteaza cu boia de

8 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Fara foto

elena

Superrr ciorba, o sa mai fac, gustoasa de numai numai .

Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu carne
Aperitiv din piept de cocos

Aperitiv din piept de cocos

1. Pieptul de cocos se pune la fiert in apa cu sare pana se inmoaie apoi sescoate ,se lasa sa se raceasca dupa care se curata carnea

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Platouri festive

Platouri festive

1. Platou cu bete frigarui asezate pe pat de salata verde: Masline verzi+ ardei rosu+ chiftelute+ cascaval+rosii si pastrama de porc+

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive