SE dau pe razatoare cartofii si morcovii,si se storc bine de zeama,adaugam si branza data pe razatoare oul sare dupa gust si putin patrunjel si le amestecam bine.Facem chiftele din compozitie si le dam prin faina(numai daca vreti).SE pun la prajit intr-o tigaie cu foarte putin ulei , le prajim pe o parte si pe alta foarte putin timp.
Noua ne plac la nebunie Chiftelele din cartofi :X

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii