Se curata cartofii, se fierb, se sfarama cu furculita, se adauga peste ei ceapa tocata.
Se curata cartofii, se fierb, se sfarama cu furculita, se adauga peste ei ceapa tocata, usturoiul tocat, prazul tocat, legatura de marar, piperul macinat, sare, turmeric, faina de grau si se omogenizeaza compozitia.
Intr-o tava se pune hartie de copt, peste hartie se toarna o lingura de ulei de masline ce se intinde peste tot. Se ia cu o lingura compozitie si se pune in tava, se lasa loc intre ele sa poata fi intinse la final cu o furculita si se da tava la cuptor la foc potrivit. Se coc pe ambele parti.
Sa aveti poft, dragilor!

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...
Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii