Reteta postata pe: 21 martie 2009
Ingrediente
500g ciuperci, 1 ceapa tocata nici prea fin, nici prea mare, 4 linguri faina, 1 lingurita praf de copt, sare, piper, cimbru, 1 lingura marar si patrunjel fin tocate, ulei
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Se taie ciupercile marunt si se amesteca, intr-un castron, cu toate celelalte ingrediente pana se obtine o cimpozitie omogena. In uleiul incins se pun cu lingurita mingiute, care se rumenesc pe toate fetele. Se pot garnisi cu cartofi prajiti si se pot servi cu patrunjel fin tocat presarat deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "CHIFTELE DIN CIUPERCI" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Retete vegetariene
Fasolea se spala bine si se pune la inmuiat de seara. A doua zi dimineata se arunca apa de pe ea.
Zarzavatul
9 voturi
5 comentarii
1h 10 min
Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele
9 voturi
6 comentarii
15 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 04 iulie 2010
O bunatate !