autor:

vandas3

» » Retete de post

Chiftele din ghebe

Autor: vandas3 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: vandas3 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 mai 2009

Ingrediente
-2 kg de ghebe(proaspete sau desarate), -6 cartofi, -1/2 paine, -piper, -100 g faina, -2 capatani usturoi

Dificultate: Redusa Timp: 1h

16 voturi

Mod de preparare

Ghebele se dau prin masina de carne impreuna cu 4 cartofi,1/2 paine(care a fost inmuiata in apa si stoarsa) si usturoiul.In aceasta compozitie se adauga si ceilalti 2 cartofi dati pe razatoarea mare,faina si piperul.Din aceasta compozitie se fac chiftele care se prajesc intr-un ceaun in care s-au pus aproximativ 400 ml ulei.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele din ghebe" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Melcisori cu varza

Melcisori cu varza

Se taie varza fideluta(sau se da pe razatoare sau prin robot-cum va e mai la indemana) si se caleste

4 voturi    5 comentarii
50 min
Retete de post
Cornuri in doua culori, de post

Cornuri in doua culori, de post

Mai intai facem siropul: Intr-un ibric punem apa, zaharul si vanilia. Le punem pe foc, amestecam

17 voturi    4 comentarii
2h
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Marian Cara , 10 octombrie 2014

    fara oua?

  • Fara foto

    Gurzun Robert , 08 decembrie 2013

    acum fac.foarte bune.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 01 iulie 2010

    Cred ca sunt o bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

16 voturi

Ingrediente

  • -2 kg de ghebe(proaspete sau desarate)
  • -6 cartofi
  • -1/2 paine
  • -piper
  • -100 g faina
  • -2 capatani usturoi

Raporteaza reteta

Retete
de vandas3
Pulpe umplute

Pulpe umplute

Se trage pielea de pe pulpe,taindu-se osul dar lasand o bucata mica de os(pentru a se putea apuca,se

12 voturi    1 comentariu
2h
Aperitive cu carne
Rosii umplute cu salata de vinete

Rosii umplute cu salata de vinete

Se aleg rosii mici,se spala,li se taie cate un capacel in partea coditei,li se scoate miezul cu ajutorul

3 voturi    4 comentarii
1h
Aperitive
Traistute cu ciuperci

Traistute cu ciuperci

Galbenusurile,romul uleiul si 50 ml lapte se amesteca bine intr-o oala,apoi se adauga faina si se

6 voturi    4 comentarii
2h
Aperitive
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca sunt o bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Mancarica de dovleac placintar Mancarica de dovleac placintar

Se taie miezul de pe coaja dovleacului in cubulete mici. Orezul spalat se acopera cu apa rece si se lasa o ora sa se inmoaie un pic. Se

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pateuri cu branza vegetala Pateuri cu branza vegetala

Intr-un bol punem faina, facem pe mijloc loc si turnam uleiul si sarea si praful de copt si incepem sa amestecam, dupa care adaugam

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aluaturi si Foietaje
Salam de biscuiți cu nucă