Se toaca totul foarte marunt,dovleceii daca sunt intregi se dau pe razatoarea cu gauri mari si se scurg bine de zeama.Se asezoneaza totul cu sare si piper dupa gust,apoi se arunca si 5-6 oua peste legume.se amesteca bine si se adauga cateva linguri de faina.Compozitia trebuie sa fie de consistenta aluatului de clatite. se incinge o tigaie de teflon,se unge cu putin ulei.cu o lingura umeda se ia din compozitie si se aseaza in tigaie-5-6-7 clatite rotunde.Se aplatizeaza putin cu dosul lingurii si se prajesc la foc potrivit pe ambele parti.
Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii