autor:

Anonim

» » Aperitive

chiftele din varza cu smantana

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2008

Ingrediente
varza alba, unt, faina, sare, oua, smantana, piper, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

150 g de faina se inabusa cu 100 g de unt infierbantat , se adauga 100 g de smantana , sare si varza. Se amesteca continuu. Se ia vasul de pe foc, se raceste si se adauga ouale si piper si se amesteca pentru uniformizare. Din aceasta compozitie , cu restul de faina, se modeleaza chiftele, care se prajesc in ulei.
Daca ti-a placut reteta noastra "chiftele din varza cu smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Dejun rapid si consistent

Dejun rapid si consistent

Taiem snitelul felii, asezam hreanul pe felia de sunca, rulam si prindem cu o scobitoare, taiem

3 voturi    5 comentarii
10 min
Aperitive cu carne
Pachetele de vara

Pachetele de vara

1. Carnea, impreuna cu coriandrul si piperul, se prajeste in 2 linguri de ulei, intr-o tigaie antiaderenta.

4 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Chec Aperitiv cu Piept de Pui