150 g de faina se inabusa cu 100 g de unt infierbantat , se adauga 100 g de smantana , sare si varza. Se amesteca continuu. Se ia vasul de pe foc, se raceste si se adauga ouale si piper si se amesteca pentru uniformizare. Din aceasta compozitie , cu restul de faina, se modeleaza chiftele, care se prajesc in ulei.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii