Mărunţiţi alunele, dar nu le faceţi pudră.
Amestecaţi toate ingredientele bine cu măna, fără ulei.
Faceţi chifteluţe cu mâna udată să nu se prindă.
Prăjiţi chifteluţele într-o tigaie antiadezivă în care aţi pus uleiul. Le întoarceţi pe toate părţile.
Scoateţi-le pe hârtie absorbantă.
Se servesc la aperitiv.
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii