Autor:
gicuta (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 13 februarie 2015
Ingrediente
250 g carne de porc, 250 g carne de vita, 2-3 linguri de pesmet, 1 ceapa, 1 ou, 3-4 catei usturoi, marar si patrunjel, sare, piper, 4 linguri faina pentru tavalit chiftelutele, ulei pentru prajit
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Carnea se da prin masina de tocat impreuna cu ceapa si usturoiul. Punem verdeata tocata, oul si pesmetul, asezonam cu sare si piper si amestecam carnea pana la omogenizare.
Formam bile de carne pe care le aplatizam putin (cu mainile umezite) si le trecem prin faina. Dupa ce uleiul s-a incins se pun la prajit la foc mediu.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Carnea tocata se macina inca o data.
1/2 usturoi, cartoful se curata si se taie marunt ( se macina)
Felia
6 voturi
9 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cum am mai spus si in alte ocazii, din cand in cand, am chef de cate-o pauza de carne si asa au aparut
4 voturi
5 comentarii
30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate