autor:

gicuta

» » Aperitive

Chiftelute

Autor: gicuta (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 februarie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gicuta (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 februarie 2015

Ingrediente
250 g carne de porc, 250 g carne de vita, 2-3 linguri de pesmet, 1 ceapa, 1 ou, 3-4 catei usturoi, marar si patrunjel, sare, piper, 4 linguri faina pentru tavalit chiftelutele, ulei pentru prajit

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Carnea se da prin masina de tocat impreuna cu ceapa si usturoiul. Punem verdeata tocata, oul si pesmetul, asezonam cu sare si piper si amestecam carnea pana la omogenizare.



Formam bile de carne pe care le aplatizam putin (cu mainile umezite) si le trecem prin faina. Dupa ce uleiul s-a incins se pun la prajit la foc mediu.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Chiftelute

Chiftelute

In functie de cite persoane sunt se pregatesc ingredientele,se fac mici gogoloaie care se prajesc

4 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Chiftelute din carne

Chiftelute din carne

Carnea tocata se amesteca cu franzela muiata pentru o clipa in apa rece si bine stoarsa. La tocatura

56 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 250 g carne de porc
  • 250 g carne de vita
  • 2-3 linguri de pesmet
  • 1 ceapa
  • 1 ou
  • 3-4 catei usturoi
  • marar si patrunjel
  • sare
  • piper
  • 4 linguri faina pentru tavalit chiftelutele
  • ulei pentru prajit

Raporteaza reteta

Retete
de gicuta
Cozonac Rosenkranz

Cozonac Rosenkranz

Laptele caldut il amestecam cu 3 liguri de zahar si drojdia. Intr-un castron se cerne faina,

11 voturi    5 comentarii
4h
Aluaturi si Foietaje
Strudel cu mere

Strudel cu mere

Merele se calesc cu zaharul dupa care se adauga scortisoara si zaharul vanilat. Din apa, ulei , zahar,

14 voturi    6 comentarii
3h
Retete de post
Tort cu crema de zahar ars

Tort cu crema de zahar ars

Crema: Cele 8 linguri de zahar se pun la caramelizat in cratita. Cand este gata se tapeteaza peretii

8 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Pulpa de curcan umpluta