autor:

» » Aperitive

chiftelute

Autor: neacsu laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: neacsu laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 iunie 2008

Ingrediente
Pentru chifteluţe ai nevoie de: 600 g carne tocată de vită, 2-3 felii de pâine, 2 ouă, 1 legătură verdeaţă, sare, piper., Pentru sos ai nevoie de: 200 g ciuperci, 2 cepe, 2-3 linguriţe ulei, 2-3 linguri pastă de tomate, verdeaţă.

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

0 voturi

Mod de preparare

Amesteci carnea tocată cu feliile de pâine înmuiate în apă şi presate bine, verdeaţa tocată şi ouăle bătute. Potriveşti de sare şi piper, amesteci compoziţia, apoi formezi chifteluţe pe care le aşezi într-o tavă unsă cu ulei şi le dai la cuptorul încins pentru 10 minute.

În acest timp, pregăteşti sosul: Tai ceapa fin, o căleşti în 2-3 linguri ulei, adaugi ciupercile tocate şi le laşi pe foc până scade zeama. Pui pasta de roşii şi o ceaşcă de apă şi laşi să mai fiarbă pe foc mic încă 10 minute. Torni apoi sosul peste chifteluţele puţin coapte şi le mai dai la cuptor pentru încă 20-25 de minute. Când sunt gata, presari puţină verdeaţă.
Daca ti-a placut reteta noastra "chiftelute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Chiftelute Iuliana

Chiftelute Iuliana

Se spala ,se da prin masina de tocat carnea ,se curata si se spala celelalte ingrediente care se

1 vot    3 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Spaghete cu chiftelute in sos picant

Spaghete cu chiftelute in sos picant

Ingredientele pt chiftelute se amesteca toate intr-un castron. Din compozitia obtinuta se fac chiftele

28 voturi    14 comentarii
1h
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

0 voturi

Ingrediente

  • Pentru chifteluţe ai nevoie de: 600 g carne tocată de vită
  • 2-3 felii de pâine
  • 2 ouă
  • 1 legătură verdeaţă
  • sare
  • piper.
  • Pentru sos ai nevoie de: 200 g ciuperci
  • 2 cepe
  • 2-3 linguriţe ulei
  • 2-3 linguri pastă de tomate
  • verdeaţă.

Raporteaza reteta

Retete
de neacsu laura
prajitura cu visine

prajitura cu visine

se amesteca galbenusurile cu uleiul ca o maioneza si se baga la frigider pina batem albusurile.albusurile

1 vot    1 comentariu
40 min
Dulciuri diverse
tort cu fructe.

tort cu fructe.

Blatul se realizeaza dupa metoda generala. Se imparte in trei foi, se insiropeaza si se umplu cu

5 voturi    6 comentarii
1h
Torturi
Oua vopsite

Oua vopsite

Iei ouale le speli foarte bine cu apa calda si detergent si le clatesti la fel de bine. Le pui la

4 voturi    5 comentarii
15 min
Aperitive cu oua
Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Crochete cu fulgi de porumb