Amesteci carnea tocată cu feliile de pâine înmuiate în apă şi presate bine, verdeaţa tocată şi ouăle bătute. Potriveşti de sare şi piper, amesteci compoziţia, apoi formezi chifteluţe pe care le aşezi într-o tavă unsă cu ulei şi le dai la cuptorul încins pentru 10 minute.
În acest timp, pregăteşti sosul: Tai ceapa fin, o căleşti în 2-3 linguri ulei, adaugi ciupercile tocate şi le laşi pe foc până scade zeama. Pui pasta de roşii şi o ceaşcă de apă şi laşi să mai fiarbă pe foc mic încă 10 minute. Torni apoi sosul peste chifteluţele puţin coapte şi le mai dai la cuptor pentru încă 20-25 de minute. Când sunt gata, presari puţină verdeaţă.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii